Έφτασε στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός (vids)

Έφτασε στη Βιτόρια ο Ολυμπιακός (vids)
To gazzetta.gr ακολούθησε τον Ολυμπιακό στη Βιτόρια με την ίδια πτήση και σας παραθέτει λεπτομέρειες του ταξιδιού. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΒΙΤΟΡΙΑ: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Βιτόρια για δεύτερη φορά σε λιγότερο από δύο μήνες. Φυσικά επιθυμία του Γιάννη Σφαιρόπουλου και των παικτών του είναι το αποτέλεσμα να είναι διαφορετικό με εκείνη τη νύχτα της 23ης Οκτωβρίου όπου οι Βάσκοι είχαν νικήσει στην παράταση.

Η αποστολή του Ολυμπιακού, αφού νωρίτερα είχαν προπονηθεί οι Πειραιώτες στο ΣΕΦ, ταξίδεψε με την μικρότερη δυνατή κόπωση και τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση, κάτι το οποίο πρόσφερε η πτήση τσάρτερ την οποία είχαν ναυλώσει οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης οι περισσότεροι εκ των πρωταγωνιστών κοιμόντουσαν ή άκουγαν μουσική με τα τεράστια ακουστικά τους. Μοναδικό διάλλειμα στην όποια χαλάρωσή τους ήταν για το φαγητό το οποίο είχε επιμεληθεί ο Αντρέας Γκατζούλης. Για την ιστορία το μενού είχε κοτόπουλο, ρύζι και μπρόκολο. Ο γυμναστής της ομάδας δεν αφήνει κανένα γεύμα στην τύχη ειδικά από τη στιγμή που στο παρελθόν αρκετοί παίκτες έχουν πέσει θύματα στομαχικών διαταραχών λόγω κακής διατροφής.

Βέβαια τα τελευταία 15 λεπτά πτήσης ήταν αρκετά δύσκολα λόγω των ισχυρών ανέμων με το αεροσκάφος να θυμίζει περισσότερο βάρκα στον γιαλό, παρά αεροπλάνο.

Η αποστολή προσγειώθηκε στο μικρό αεροδρόμιο της Βιτόρια και όχι στου Μπιλμπάο όπου θα χρειαζόντουσαν να περάσουν και μία ώρα σε πούλμαν για να φτάσουν στον προορισμό τους. Οι «ερυθρόλευκοι» αναχώρησαν γρήγορα για το ξενοδοχείο όπου δείπνησαν.

Αύριο το πρωί τους περιμένει η κεντρική σάλα της «Fernando Buesa Arena» για το καθιερωμένο χαλάρωμα και την επανάληψη της τακτικής.

Ο καιρός στην Βιτόρια είναι αρκετά κρύος με την θερμοκρασία να δείχνει 2 βαθμούς, ωστόσο η ζεστή φιλοξενία των Βάσκων ισορροπεί κάπως τα πράγματα στις κεντρικές πλατείες της πόλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.