Πρίφτης: «Ήμασταν ένα!» (vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Πρίφτης: «Ήμασταν ένα!» (vid)
Ο Δημήτρης Πρίφτης μοίρασε συγχαρητήρια για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στη Νεπτούνας και δεν είχε κανένα παράπονο.

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε για τη νίκη επί της Νεπτούνας: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, σε όλη την ομάδα και στο γήπεδο. Εμείς ήμασταν πραγματικά ένα, πραγματικά όλοι μαζί! Βάλαμε πολύ καλές βάσεις μέσα από την άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο και είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι διατηρήσαμε την παρουσία αυτή σε όλο το παιχνίδι, γιατί συνήθως τα πράγματα ανατρέπονται σε τέτοια παιχνίδια. Είχαμε συγκέντρωση. Είχαμε ενέργεια και παρέμεινε η διαφορά μέχρι τέλος. Τελειώνει αναγκαστικά αυτό το παιχνίδι και βλέπουμε πάλι το επόμενο με τον Κολοσσό. Θα θέλαμε να χαλαρώσουμε, να το απολαύσουμε, αλλά δεν γίνεται. Οι προπονητές θα δούμε βίντεο τον Κολοσσό, οι παίκτες θα έρθουν αύριο για προπόνηση».

Για τη Νεπτούνας: «Είναι καλή ομάδα, ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, γιατί στηρίζεται σε ένα ομοιγοενές σύνολο. Έχει επιθετικό ταλέντο, αλλά ήταν καταλυτική η παρουσία μας στο πρώτο δεκάλεπτο. Τότε βάλαμε πνευματικές βάσεις για τη νίκη και όταν δεχθήκαμε κάποια τρίποντα από ολιγωρίες δικές μας. Επανήλθαμε με τη σωστή νοοτροπία. Αυτό σε συνδυασμό με το γήπεδο που δημιουργεί δύσκολες προϋποθέσεις στον αντίπαλο έφεραν το αποτέλεσμα».

Για τα τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια: «Είναι πολύ δύσκολα. Το ματς στον Κολοσσό είναι πολύ δύσκολο. Πρόκειται για καλή ομάδα, με καλή χημεία και σωστό προσανατολισμό στο γήπεδο. Για τα επόμενα δενχρειάζεται να αναφερθώ, παίζουμε με ομάδες Ευρωλίγκας. Είναι πολύ δυνατές ομάδες, με βαθιά ρόστερ και εμπειρία».