Στο Λαύριο ο Κέσελ!

Στο Λαύριο ο Κέσελ!

Gazzetta team
Στο Λαύριο ο Κέσελ!

bet365

Το Λαύριο έκανε το... μπαμ και προχώρησε στην απόκτηση του Μάρκο Κέσελ!

Το Λαύριο έκανε τη μεγάλη έκπληξη! Ο Μάρκο Κέσελ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να βοηθήσει την ομάδα του Λαυρίου στο στόχο της παραμονής της στην πρώτη της σεζόν στην Α1.

Ο Σέρβος φόργουορντ που έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό (2010-12) και βρισκόταν στη Μέγκα Βιζούρα (2014-15) θα φορέσει την φανέλα της ομάδας της ανατολικής Αττικής μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η ανακοίνωση του Λαυρίου: «Η ΚΑΕ Λαύριο ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή, Μάρκο Κέσελ! Ο διεθνής Σέρβος φόργουορντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, έως το τέλος της περιόδου και το απόγευμα της Πέμπτης (7/1) θα βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ο Κέσελ, που την διετία 2010-12, φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού με τον οποίο αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ευρωλίγκα και Ελλάδος το 2012 και Κυπελλούχος Ελλάδος το 2011, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Τζιρόνα, Κολωνία, Ερυθρό Αστέρα, Βαλένθια, Λε Μαν, Βιλερμπάν ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Μέγκα Βίζουρα με την οποία είχε κατά μέσο όρο 12,9 π. και 3,4 ριμπ. στην Αδριατική Λίγκα. Ο νέος άσος του Λαυρίου είναι γεννημένος στις 12 Ιανουαρίου 1988 και με ύψος 2.06 μ. καλύπτει και τις δύο θέσεις των φόργουορντ.

Πρόκειται ασφαλώς για μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην Ιστορία του συλλόγου και ταυτόχρονα την καλύτερη απάντηση της διοίκησης, σε όσους επιχειρούν με κάθε τρόπο να στερήσουν από την ομάδα αυτά που κατακτά μέσα στο γήπεδο. Το Λαύριο έχει μέταλλο νικητή και όσο το χτυπάς σκληραίνει! Προχωράμε…».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα