Σφαιρόπουλος: «Ομάδα Final 4 η Λαμποράλ»

Σφαιρόπουλος: «Ομάδα Final 4 η Λαμποράλ»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε τη Λαμποράλ Κούτσα... ομάδα Final Four και θεωρεί πως έχουν δύσκολη αποστολή στη Βιτόρια (7/1, 21:30).

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί για Βιτόρια κι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα: « Η Λαμποράλ Κούτσα είναι μια ομάδα Final 4. Είναι αήττητη στην έδρα της, προέρχεται από έξι σερί νίκες, παίζει με ενέργεια σε άμυνα και επίθεση και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Τα γκαρντ της τρέχουν, φτιάχνουν τον ρυθμό, σκοράρουν και δημιουργούν ενώ η Λαμποράλ διαθέτει και έναν κορυφαίο σέντερ, τον Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μπορεί και σκοράρει, αλλά και δημιουργεί από το ποστ. Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη αποστολή. Τους ξέρουμε και μας ξέρουν. Πρέπει να είμαστε για 40 λεπτά συγκεντρωμένοι και να κάνουμε αυτά που σχεδιάσαμε».

Σε ερώτηση για το πώς σκοπεύει να την περιορίσουν: «αν το πω, θα αντιδράσει η Λαμποράλ, οπότε δεν μπορώ να το απαντήσω».

Για το αν θέλει η ομάδα του να παίξει την άμυνα που έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο στη Βιτόρια στο ματς του πρώτου γύρου: «Η άμυνα της τελευταίας περιόδου ήταν καλή για να επανέλθουμε. Διαφωνώ πως ήταν κάκιστη όπως είπατε στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Για εμάς όλοι αρχίζουν από την άμυνα και θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί σε αυτό το κομμάτι. Θέλουμε να παίξουμε την άμυνα που παίξαμε στο μεταξύ μας παιχνίδι στο ΣΕΦ. Θέλουμε κάπως έτσι να πάει και το παιχνίδι εκεί».

Για τις δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Λαμποράλ, Βέλιμιρ Περάσοβιτς για τη διαιτησία: «Είναι δηλώσεις και τίποτα παραπάνω. Εμείς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το τι λένε οι άλλοι για εμάς. Εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και όχι τι λένε οι άλλοι. Κοιτάζουμε τη δουλειά μας και τι κάνουμε μέσα στο γήπεδο».