Παππάς: «Θέλω να βρεθώ στο 100% το συντομότερο»

Παππάς: «Θέλω να βρεθώ στο 100% το συντομότερο»

Παππάς: «Θέλω να βρεθώ στο 100% το συντομότερο»

bet365

Για τη θέλησή του να βρεθεί σύντομα στο 100% μίλησε ο Νίκος Παππάς σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο μέλλον του Γιώργου Παπαγιάννη, αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα για το ΤΟΡ 16.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το αν έχει επανέλθει στο 100% μετά τον τραυματισμό του:
«Δεν είναι δυνατό να βρίσκομαι από τώρα στο 100%... Εκείνο όμως για το οποίο μπορώ να βεβαιώσω είναι η θέλησή μου να βρεθώ όσο το δυνατό συντομότερα στο 100%. Είναι πολύ σκληρό για έναν αθλητή να παρακολουθεί τραυματίας και να μη μπορεί να αγωνιστεί για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα».

Για την πρωτιά στην κανονική περίοδο και το που θα κριθεί:
«Κάθε χρόνο αυτό γίνεται… Υπάρχουν όμως δύσκολοι αγώνες και για τους δύο όπως κόντρα στην ΑΕΚ, εμείς ως τυπικά γηπεδούχοι, ο Ολυμπιακός ως φιλοξενούμενος. Επίσης εμείς έχουμε να πάμε στην Πυλαία και ο Ολυμπιακός στο Αλεξάνδρειο».

Για τον Παπαγιάννη και την εμφάνισή του με την ΑΕΚ:
«Τα πάντα είναι στο χέρι του. Έχει ταλέντο και προσωπικά του εύχομαι να έχει τύχη και υγεία, να δουλεύει σκληρά και όλα τα άλλα θα γίνουν».

Για το παιχνίδι κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα:
«Στο να εξουδετερώσουμε τα ατού του αντιπάλου, να διαβάσουμε σωστά το παιχνίδι και να επιβάλλουμε τα δικά μας δεδομένα. Στο ΟΑΚΑ θα παίξουμε, μπροστά στον κόσμο μας και φυσικά θα δώσουμε τα πάντα για την πρώτη μας νίκη στο Top16».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα