Μαρκόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σε καταστρέψει»

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΒΟΥ

Μαρκόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σε καταστρέψει»

Μαρκόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να σε καταστρέψει»

Στη δυσκολία της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ στάθηκε ο Χάρης Μαρκόπουλος μετά τη λήξη του αγώνα

Ο προπονητής του Κοροίβου χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ την πιο πετυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών και τόνισε πως μπορεί να σε καταστρέψει αν δε προσέξεις.

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία. Ήταν ένα πολύ περίεργο και δύσκολο παιχνίδι για μας. Ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει πολύ συγκεντρωμένος. Ίσως οι απουσίες δύο πρωτοκλασάτων παικτών, σε κάποιους να δημιούργησε την εντύπωση ότι θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά ας μην έχουν ασθενή μνήμη. Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών και μπορεί να σε καταστρέψει αν σε πάει στο παιχνίδι του», είπε αρχικά.
 
«Μέχρι το τελευταίο πεντάλεπτο είχαμε τον έλεγχο στο παιχνίδι, εκεί δεν είχαμε ίσως το καθαρό μυαλό. Ο ΠΑΟΚ πήρε διαφορά και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για να κλείσει ο πρώτος γύρος και να δούμε πως στο δεύτερο γύρο θα προστατέψουμε και την έδρα μας. Συνεχίζουμε με σκυμμένο το κεφάλι, γιατί πρέπει να δουλέψουμε. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη διάθεση στο παιχνίδι και δεν μπορούμε να έχουμε κανένα παράπονο από αυτούς. Κοιτάμε τον Κόροιβο και όχι ποιος είναι ο αντίπαλός μας. Το θέμα είναι να δούμε τον Μάιο εάν πετύχαμε τους στόχους μας και τι πετύχαμε», ολοκλήρωσε.

Best of internet