Σερέλης: «Μόνο θετικό η διαφορά»

Σερέλης: «Μόνο θετικό η διαφορά»

Σερέλης: «Μόνο θετικό η διαφορά»

bet365

Στην αδυναμία του Λαυρίου να εκμεταλλευτεί τις πολλές απουσίες των Τρικάλων στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων τόνισε, μεταξύ άλλων, πως μοναδικό θετικό από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι η μικρή τελική διαφορά.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Δυστυχώς στην ουσία δεν εκμεταλλευτήκαμε τους τραυματισμούς που έγιναν σε δύο βασικούς παίκτες των Τρικάλων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε πολύ την συγκέντρωση μας ειδικά στο αμυντικό κομμάτι, αφήσαμε τα Τρίκαλα να βάλουνε καλάθια τα οποία ήτανε πολύ κρίσιμα για το παιχνίδι και μας ξεφύγανε. Μετά λόγω και του μικρού rotation που έχει η ομάδα των Τρικάλων πιέσαμε λίγο παραπάνω και προσπαθήσαμε να επανέρθουμε. Το μόνο θετικό για εμάς είναι ότι η διαφορά πόντων δεν είναι πολύ μεγάλη και ενδεχομένως να παίξει κάποιο ρόλο στον δεύτερο γύρο», είπε αρχικά.

«Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στα Τρίκαλα, για εμάς τελειώνει ένας δύσκολος πρώτος γύρος, έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι στην έδρα μας αλλά με πολύ λίγα παιχνίδια στην έδρα μας τα οποία θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, με όλες τις μεγάλες ομάδες σχεδόν μέσα στο Λαύριο. Θεωρούμε ότι και με την επιστροφή του Τζαμάλ θα είμαστε καλύτεροι, θα βρούμε τα πατήματα μας, και καταλαβαίνω απόλυτα τον κόουτς πως νιώθει μετά από τον τραυματισμό του Σόκο. Δυστυχώς στις δύο ομάδες μας το rotation δεν είναι πολύ μεγάλο χωρίς να υποτιμώ κανέναν αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα και όταν σου λείπει ένας πολύ βασικός σου παίκτης είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα να τα διαχειριστείς σε μεγάλο διάστημα και όχι σε ένα παιχνίδι.», πρόσθεσε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα