Φλεβαράκης: «Ανάμικτα συναισθήματα»

Φλεβαράκης: «Ανάμικτα συναισθήματα»

bet365

Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων μοίρασε ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης, μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Λαυρίου.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στον τραυματισμό του Σόκο, αλλά και του Ντάουελ, ενώ εμφανίσθηκε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία των Τρικάλων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες, ιδιαίτερα στα δικά μας τα παιδιά, γιατί νομίζω πως αρκετές φορές μιλάω για τα λάθη που κάνουμε αλλά νομίζω πως σήμερα ήταν ένα παιχνίδι που νομίζω ότι το συγκεκριμένο σημείο πρέπει να μπει σε δεύτερη μοίρα όταν σου λείπει ένας βασικότατος παίκτης όπως ο Σόκο, καθώς τον χάνεις τόσο νωρίς στα πρώτα λεπτά. Επίσης σε ένα σημαντικότατο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου χτύπησε ένας από τους βασικούς χειριστές μας, ο Ντάουελ, ενώ και στις θέσεις ειδικά των ψηλών είχαμε εκτός με πέντε φάουλ τους Τιγκ και Καλλέ, καθώς και με τέσσερα τον Τσιάρα και τον Καραθανάση, και ήταν κάτι το οποίο ήθελε πολύ ιδιαίτερη διαχείριση γιατί δεν μιλάω μόνο για τον προπονητή, μιλάω και για τα παιδιά που έπαιξαν. Οπότε αυτό που πήγαινε σε πρώτη μοίρα ήταν καθαρά η καρδιά και το πάθος, γιατί μεγάλο μέρος παίζει και η κούραση σε βασικούς παίκτες ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, καθώς ήταν και το δεκάλεπτο που είχαμε το χειρότερο αμυντικό νούμερο. Έχει να κάνει και με την κούραση αλλά και φυσικά με την ικανότητα του Λαυρίου», είπε αρχικά.

«Από την μία υπάρχει η χαρά καθώς φτάσαμε τις πέντε νίκες που είναι ένας πολύ καλός απολογισμός για εμάς στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, και από την άλλη υπάρχει ο προβληματισμός για να δούμε τι γίνεται με τους τραυματίες καθώς θα συμφωνήσω απόλυτα με τον κόουτς Σερέλη καθώς οι δικές μας ομάδες ταιριάζουν πάρα πολύ σε αυτό καθώς έχουμε από ένα παιδί έμπειρο στην Α1, αρκετά παιδιά από μικρότερες κατηγορίες και συμφωνώ στο ότι δεν υποτιμούμε κανένα καθώς όλα τα παιδιά παίζουν σημαντικό ρόλο. Σήμερα όλοι οι Έλληνες μας βοήθησαν πάρα πολύ σε αρκετά σημεία που χρειαζόμασταν. Εντάξει, είμαστε σε δύο ομάδες που οι ξένοι παίζουνε μεγαλύτερο και πιο ανταγωνιστικό ρόλο απ’ ότι στους ανταγωνιστές μας. Εμείς συνεχίζουμε με περισσότερη δουλεία και να δούμε τι γίνετε με τα παιδιά που είναι τραυματίες και τι θα κάνουμε, πως θα κινηθούμε. Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς και να πω ότι εμένα προσωπικά δεν με εξέπληξε η μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα του Λαυρίου και δεν είναι μόνο ότι εμείς είχαμε βασικά κενά μέσα στο παιχνίδι μας, έχουν μια αρκετά καλή ομάδα και εξαιρώντας δύο παιχνίδια, η ομάδα είχε μια πολύ καλή εικόνα και πάλεψε πολλά παιχνίδια δύσκολα του πρώτου γύρου ενάντια σε αντιπάλους όπως η ΑΕΚ και ο Άρης, αυτό για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη αλλά δείχνει ότι το Λαύριο είναι μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα», τόνισε στη συνέχεια.

Όσον αφορά τη στήριξη του κόσμου:
«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο, καθώς σε ένα τέτοιο παιχνίδι η βοήθεια του ήταν καταλυτική στην νίκη της ομάδας μας και δημιούργησε μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, υπήρχε και βέβαια κόσμος απ το Λαύριο κάτι που προσωπικά μου αρέσει εμένα καθώς κάθε φίλαθλος θέλει να βλέπει την ομάδα του να παλεύει και στις νίκες και στις ήττες καθώς στις ομάδες του επιπέδου μας πρώτο ρόλο παίζει η ομάδα να παλεύει και να τα δίνει όλα στο παρκέ κάτι που πιστεύω ότι σήμερα και οι δύο ομάδες έκαναν και αυτό που θέλουμε είναι και στην συνέχεια να μας βοηθήσει και στα τελευταία δεκατέσσερα παιχνίδια που απομένουν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα