Γιατζόγλου: «Νικήσαμε, αλλά χρειαζόμαστε μεταγραφές»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΒΑΛΑ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Γιατζόγλου: «Νικήσαμε, αλλά χρειαζόμαστε μεταγραφές»

Ο Στιβ Γιατζόγλου χάρηκε με τη νίκη, αλλά ξέρει πως ακόμη απέχει αρκετά η παραμονή στην Α1.

Γιατζόγλου: «Νικήσαμε, αλλά χρειαζόμαστε μεταγραφές»

Η Καβάλα μπορεί να νίκησε τον Αρκαδικό, αλλά ο προπονητής των γηπεδούχων δεν αποπροσανατολίζεται από το αποτέλεσμα και ζήτησε ξανά μεταγραφές. 

Ο Στιβ Γιατζόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, «Το σημερινό παιχνίδι ήταν ζωής ή θανάτου για εμάς και νομίζω ότι οι λέξεις που ταιριάζουν στον επίλογο του αγώνα, είναι πως ήμαστε ακόμη ζωντανοί! Σίγουρα το ότι είναι απλά μία νίκη, τίποτα περισσότερο ή λιγότερο, δε μπορούμε να την κάνουμε και…γάμο. Κοιτάμε το αύριο και το μεθαύριο, η χαρά μας είναι προσωρινή και ο προβληματισμός είναι συνεχόμενος όσον αφορά το μέλλον της Καβάλας και πόσες πιθανότητες έχει να σωθεί με το υπάρχων υλικό. Μία ομάδα που προσπαθεί να σωθεί σίγουρα είναι δύσκολο να πάρει εκτός έδρας νίκες. Αυτές οι τρεις εντός έδρας «μαχαιριές» που έχουμε την πλάτη, αυτές είναι ήττες που για να σβήσουν ο μόνος τρόπος είναι να πάς εκτός έδρας και να νικήσεις την ομάδα που σε κέρδισε. Θα γίνουν μεταγραφές και πολλές γιατί αυτή η ομάδα έτσι όπως είναι δε μπορεί να σωθεί, είναι απλό».

Ο Ρομπ Τζόουνς με τη σειρά του τόνισε, «Ανταποκριθήκαμε σε όλες τις μεγάλες προκλήσεις που είχε αυτό το μάτς και ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, η οποία μας δίνει θάρρος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Κρατήσαμε σε χαμηλό σκόρ τους αντιπάλους και σίγουρα αυτό που θέλουμε είναι έτσι να συνεχίσουμε».

Best of internet