Καστρίτης: «Κάναμε πολλά λάθη»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΒΑΛΑ-ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Καστρίτης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Καστρίτης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Ο Αρκαδικός ηττήθηκε εύκολα στην Καβάλα με τον Γιάννη Καστρίτη να αναφέρεται στα πολλά λάθη που έκαναν οι παίκτες του.

Τα 22 λάθη των παικτών του Αρκαδικού ήταν λογικό να επηρεάσουν το αποτέλεσμα και τις δηλώσεις του προπονητή των Αρκάδων.

Ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε ότι, «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς και την ομάδα της Καβάλας για τη δίκαιη νίκη τους. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο ξεκινήσαμε χωρίς ενέργεια, όχι όπως θα θέλαμε. Τελειώσαμε το μάτς με πάρα πολλά λάθη, πάνω από 20. Για μας κρίθηκε το μάτς στο ξεκίνημα και εάν και δε μας αρέσουν οι δικαιολογίες, έχουν πολλή μεγάλη βάση τα όσα είπε ο Χριστόφορος Στεφανίδης».

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης από την πλευρά των παικτών του Αρκαδικού τόνισε... «Σήμερα η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα, ήμασταν πίσω στο κομμάτι της ενέργειας, έχοντας μία μεγάλη δικαιολογία, ότι έξι παίκτες από εμάς προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα και βρισκόμασταν στο νοσοκομείο δύο βράδια! Εντούτοις κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια στο τέλος με παιδιά που μπήκαν και πίεσαν. Ο κόουτς ανακάτεψε πολύ την ομάδα και βρήκε μία φόρμουλα να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, αλλά δεν το δικαιούμασταν και η Καβάλα κέρδισε δίκαια. Ήταν μεγάλη στιγμή για μένα η υποδοχή μου από τον κόσμο, αλλά και το ότι με τίμησε η διοίκηση της Καβάλας, τους ευχαριστώ, ήταν ανατριχιαστικό».

Best of internet