Κασελάκης: «Όχι λόγια, πράξεις»

Gazzetta team
Κασελάκης: «Όχι λόγια, πράξεις»

bet365

Η Κηφισιά φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου με τον Λεωνίδα Κασελάκη να μιλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το blog του φόργουορντ της Κηφισιάς πριν το παιχνιδι με τον Κολοσσό (02/01):

«Γεια σας και χρόνια πολλά! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ' όλα , αγάπη γύρω σας και τύχη.

Το μπάσκετ δεν σταματά ποτέ και έτσι βάση προγράμματος κάνουμε και επίσημα γιορτές στο γήπεδο. Το Σάββατο δίνουμε έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που παίζει σε υψηλό επίπεδο. Για μας ο αγώνας είναι κομβικός για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα πρέπει να δείξουμε μέσα στο παρκέ πόσο πολύ θέλουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι με πράξεις κι όχι με λόγια.

Έχουμε αρκετό καιρό να πανηγυρίσουμε ροζ φύλλο αγώνα και είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσουμε με το δεξί τη νέα χρονιά. Για να γίνει αυτό είναι πολύ σημαντικό να επιβάλλουμε εμείς το ρυθμό του παιχνιδιού ξεκινώντας από την άμυνα μας γιατί ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με συγκεκριμένους ρόλους αλλά παράλληλα και με πολύ ταλέντο.

Λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού θα θέλαμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο να μας στηρίξει. Εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να δώσουμε το 100% για να αποζημιώσουμε τον κόσμο. Θα τα ξαναπούμε την επόμενη εβδομάδα μέχρι τότε να είστε καλά και να περνάτε ακόμα καλύτερα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα