Καλλινικίδης: «Θέλουμε μόνο νίκη με Καβάλα»

ΣΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ

Καλλινικίδης: «Θέλουμε μόνο νίκη με Καβάλα»

Καλλινικίδης: «Θέλουμε μόνο νίκη με Καβάλα»

Στη σημασία της νίκης επί της Καβάλας αναφέρθηκε ο Αβραάμ Καλλινικίδης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

Ο παίκτης του Αρκαδικού ενημέρωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ και μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του στην έδρα της Καβάλας.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του:

«Φιλές και φίλοι εύχομαι σε όλους καλή χρονιά, με υγεία, με ευημερία, με προσφορά όπως ο καθένας μπορεί, με αγάπη και με χαμόγελο.

Ξέρουμε, καθώς όλοι εδώ βρισκόμαστε και βιώνουμε πολλές καταστάσεις καθημερινά πως τα πράγματα είναι δύσκολα, ωστόσο είναι δεδομένο πως μόνο από δύναμη ψυχής μπορεί ο καθένας να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της οικογένειας, της δουλειάς και γενικότερα της καθημερινότητας.

Κάπως έτσι, πέρασε και η δική μας εβδομάδα από το παιχνίδι με τον Κόροιβο και μετά. Η ήττα, με τον τρόπο που ήρθε μας έδειξε ένα σκληρό πρόσωπο της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ένα πρόσωπο που η αλήθεια είναι δεν είχαμε συναντήσει και δεν θα θέλαμε να συναντήσουμε ξανά.

Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να το αφήσουμε και πίσω μας, καθώς το μέλλον θα καθορίσει τα πάντα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Καβάλα. Βρισκόμαστε ήδη στο δρόμο για εκεί και το μόνο που σκεφτόμαστε άπαντες, είναι πως η νίκη δεν είναι απλά μονόδρομος, είναι κάτι παραπάνω.

Είναι μια ομάδα, με την οποία πέρσι «μαχόμασταν» στην Α2 και που φυσικά έχουμε ίδιους στόχους. Συνεπώς, εύκολα καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να σημαίνει το συγκεκριμένο ροζ φύλλο αγώνα, ειδικότερα εκτός έδρας.

Δουλέψαμε, λοιπόν, και είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την Καβάλα, θέλοντας να κάνουμε από την αρχή της αναμέτρησης σαφές πως θέλουμε μόνο τη νίκη. Γι’ αυτήν και θα παλέψουμε.

Κλείνοντας, θέλω να ευχηθώ για μια ακόμα φορά υγεία, σε όλο τον κόσμο και φυσικά στην ομάδα μου αλλά και σε όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Καλή χρονιά»

Best of internet