Πρίφτης: «Έλεγχο του ρυθμού και ριμπάουντ»

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ

Πρίφτης: «Έλεγχο του ρυθμού και ριμπάουντ»

Πρίφτης: «Έλεγχο του ρυθμού και ριμπάουντ»

Τον απολογισμό του 2015 έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης, που παράλληλα σχολίασε το σημαντικό ματς κόντρα στο Ρέθυμνο (02/01, 17:00) που ακολουθεί για τον Άρη.

«Το 2015 ήταν μία επιτυχημένη χρονιά για τον Άρη. Καταφέραμε αρκετά πράγματα στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και η ανατολή του 2016 μας βρίσκει σε καλό σημείο αναφορικά με την τρέχουσα σεζόν. Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη χρονιά και θα δώσουμε τα πάντα για να ανταπεξέλθουμε. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο για το 2016», ανέφερε αρχικά ο head coach των «κίτρινων». 

Όσο για τον αγώνα του Σαββάτου (02/01) με το Ρέθυμνο στη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Πρίφτης, είπε: «Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στο Ρέθυμνο. Ο αντίπαλός μας παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, έχοντας κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ οι οποίες βελτίωσαν το παιχνίδι του. Εμείς, όπως κάνουμε πάντα, πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό στον αντίπαλο και να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση του 1αγώνα, όπως και τα λιγότερα δυνατά λάθη».

Best of internet