Ομπράντοβιτς ή Διαμαντίδης;

Gazzetta team
Ομπράντοβιτς ή Διαμαντίδης;
Κόντρα στη... μεγάλη του αγάπη του κάνει τζάμπολ στο TOP 16 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της πρεμιέρας της δεύτερης φάσης.

Το ματς της Πόλης συγκεντρώνει πάνω του όλα τα φλας και το διπλό του Παναθηναϊκού πληρώνει το εξαιρετικό 3.50 στη sportingbet.gr! Αν τώρα κάποιος πιστεύει στη νίκη της Φενέρμπαχτσε μπορεί να εμπιστευτεί τους Τούρκους από ημίχρονο στο 1.60, ενώ επιλογές υπάρχουν κι όσον αφορά στο under και το over.

Ωστόσο, παιχνίδι μπορεί να γίνει και με τους πόντους των παικτών. Πόσους πόντους θα βάλει ο Βέσελι και πόσους ο Ντίξον; Θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις ο Τζέιμς Φελντέιν; Κάνε παιχνίδι σε πολύ καλές αποδόσεις!

Στην Πόλη θα γίνει και το τζάμπολ της ημέρας. Η Εφές είναι το μεγάλο φαβορί στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα και ο άσος με περισσότερους από 9 πόντους πληρώνει 1.925! Βλέπει κάποιος την έκπληξη; Το διπλό των Σέρβων πληρώνει το εξαιρετικό 5.50!

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Γκιστ σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσέ.

Όσο για τη Λαμποράλ Κούτσα του Γιάννη Μπουρούση; Δοκιμάζεται στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας και το ενδεχόμενο ο διεθνής σέντερ να πετύχει περισσότερους από 13 πόντους πληρώνει 1.85! Οι επιλογές δεν τελειώνουν εκεί, αφού η sportingbet.gr σου δίνει τη δυνατότητα να ποντάρεις σε αρκετούς ακόμα παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Καλνιέτις ή ο... δικός μας Ίαν Βουγιούκας.

Σημαντικό ματς και στην Κροατία εκεί όπου η έκπληξη της φετινής Euroleague, Τσεντεβίτα, υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Κούμπαν. Εμπιστεύεσαι την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα; Παίξει το διπλό με χάντικαπ σε αποδόσεις που διπλασιάζουν το ποντάρισμα σου! Βέβαια, κι εδώ υπάρχει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων, με το over του εξαιρετικού φέτος Ντιλέινι να πληρώνει 1.85!

Η αυλαία πέφτει στη Μαδρίτη. Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ υποδέχεται τη Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση και το ενδεχόμενο να πληρώσει με περισσότερους από 15 πόντους πληρώνει το εξαιρετικό 2.70! Αλήθεια, ο πολύπειρος διεθνής γκαρντ πόσους πόντους θα βάλει κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης; Η sportingbet.gr σου δίνει τη δυνατότητα να ποντάρεις στο under ή το over του Νίκου Ζήση, όπως και σε αρκετούς ακόμα παίκτες.