Ώρα τελικών στο Xbox One Cup

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ώρα τελικών στο Xbox One Cup

Ώρα τελικών στο Xbox One Cup

Το Xbox One Cup των Ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεται στις εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι κι η ώρα των τελικών έφτασε για τους γεννηθέντες το 2002, 2003 & 2004.

Αναλυτικά:

Εν μέσω ενθουσιασμού από εκατοντάδες παιδιά, άνοιξε χθες (27/12) στις εγκαταστάσεις του SportCamp στο Λουτράκι η αυλαία του πρώτου XBOX ONE CUP, το οποίο διοργανώνουν οι Aκαδημίες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός! 

Πρόκειται για ένα τουρνουά στο οποίο λαμβάνουν μέρος οι Ακαδημίες 18 ομάδων, με αθλητές γεννημένους από το 2002 μέχρι το 2004 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου. Οι νεαροί αθλητές συμμετέχουν με ζήλο και χαρά στους αγώνες, ενώ παράλληλα μαθαίνουν τι θα πει «ομάδα» και μπαίνουν στο πλαίσιο της ομαδικότητας, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας! Σημειώνεται πως μετά το πέρας πρωινών αναμετρήσεων της Δευτέρας (28/12) πραγματοποιήθηκε η επίσημη τελετή έναρξης και η φωτογράφιση όλων των ομάδων του τουρνουά!

Επίσης, σήμερα (28/12), στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, ξεκίνησε και ένα διαφορετικό τουρνουά ΝΒΑ 2Κ16 μεταξύ των παιδιών στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα, όπου η XBOX τοποθέτησε έξι κονσόλες. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι μικροί αθλητές διασκέδασαν με την ψυχή τους τα παιχνίδια στην κορυφαία παιχνιδομηχανή!

Εξάλλου, από σήμερα στήθηκε στο SportCamp κατάστημα PAOSHOP όπου άπαντες έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας.

Το σίγουρο είναι πως στο Λουτράκι γράφεται η αρχή μιας σπουδαίας διοργάνωσης που θα γίνει θεσμός.

Best of internet