Σπανούλης ή Διαμαντίδης;

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Σπανούλης ή Διαμαντίδης;

bet365

Τα Gazzetta Awards συνεχίζονται με τους δύο σούπερ σταρ να μην βρίσκονται στην πρώτη θέση αλλά να διεκδικούν ακόμα το βραβείο του καλύτερου της χρονιάς.

Ο ένας ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την Εθνική ομάδα μετά το Eurobasket. Ο άλλος έκανε γνωστό ότι θ' αποσυρθεί από το άθλημα στο τέλος της σεζόν. Αμφότεροι είναι δύο σούπερ σταρ του αθλήματος. Τα όσα έχουν κατακτήσει με τις ομάδες του (σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο) είναι αμέτρητα. Οι ατομικές διακρίσεις τους μέσα από αυτές τις επιτυχίες; Δεκάδες...

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρίσκονται στην δεκάδα των κορυφαίων για τα πρώτα Gazzetta Awards. Ωστόσο δεν βρίσκονται στην πρώτη θέση. Ο μεν Σπανούλης τελείωσε μια χρονιά στην οποία κατέκτησε ακόμα ένα πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό, έφτασε στον τελικό της Ευρωλίγκας με τον ίδιο να γυρνάει μόνος του τον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ και να βρίσκεται γι' ακόμη μια φορά στην καλύτερη πεντάδα.

Ο δε Διαμαντίδης κατέκτησε ακόμα ένα τρόπαιο στην καριέρα του. Μπορεί να ήταν το λιγότερο σημαντικό (το Κύπελλο Ελλάδας) αλλά πάει να κλείσει μια καριέρα στην οποία θα είναι 1ος στις ασίστ, 1ος στα κλεψίματα, 1ος σε λεπτά συμμετοχής, 1ος στο ranking, 1ος σε παρουσία σε βασικές 5αδες στην ιστορία της Ευρωλίγκας.

Οι δυο τους έδειξαν και στα πρόσφατα βραβεία του ΠΣΑΤ πως δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν. Μόνο εντός παρκέ ψάχνουν τη νίκη για τις ομάδες τους. Και ο χαρακτήρας τους, τους κάνει ταυτόχρονα ακόμα πιο μεγάλους. Μπορεί να μην βρίσκονται στην πρώτη θέση για να είναι το SportPerson of the Year αλλά όλα μπορούν ν' αλλάξουν στην μεγαλύτερη ψηφοφορία που έχει γίνει ποτέ για τα πρώτα Gazzetta Awards.


Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards