Λούκας και Κάλογουεϊ για Παναθηναϊκό!

Λούκας και Κάλογουεϊ για Παναθηναϊκό!

Φάνης Παναγιώτου
Λούκας και Κάλογουεϊ για Παναθηναϊκό!
Το όνομα του Παναθηναϊκού... εμπλέκουν οι Τούρκοι, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, οι «πράσινοι» φέρονται να εξετάζουν τους Κεϊλίν Λούκας και Ερλ Κάλογουεϊ.

Ενίσχυση στις θέσεις των γκαρντ φέρεται να εξετάζει ο Παναθηναϊκός. Κι οι Τούρκοι το προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω, αναφέροντας πως οι Κεϊλίν Λούκας και Ερλ Κάλογουεϊ βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των 6 φορές Πρωταθλητών Ευρώπης!

Ο Λούκας είναι 26 ετών (1.88μ.), έχει περάσει από τον Ολυμπιακό και φέτος με τη φανέλα της Άνκαρα έχει εντυπωσιακούς αριθμούς. Συγκεκριμένα, μετράει 19.4 πόντους, 4.8 ασίστ και 3.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο!

Από την άλλη, ο πολύπειρος Κάλογουεϊ (32 ετών, ύψος 1.91μ.) σημειώνει 14.8 πόντους, μοιράζει 5.2 ασίστ και κατεβάζει 4.4 ριμπάουντ ανά συμμετοχή με τη φανέλα της Γκαζιαντέπ. Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Κάλογουεϊ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 400.00 ευρώ ετησίως.

*Ο Παναθηναϊκός μπορεί μέχρι το απόγευμα να δηλώσει παίκτη στη Euroleague (σ.σ. όπως κι όλες οι ομάδες του TOP 16) διαφορετικά θα έχει δικαιώματα να το πράξει από το δεύτερο γύρο κι έπειτα.