Mαρκόπουλος: «Με τα... λόγια δεν γίνεται τίποτα»

Mαρκόπουλος: «Με τα... λόγια δεν γίνεται τίποτα»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Mαρκόπουλος: «Με τα... λόγια δεν γίνεται τίποτα»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος τόνισε πως ο Φάρος Κερατσινίου (28/12 18:30) έχει επιθυμία για διάκριση, ωστόσο η ομάδα του έχει μεγάλο κίνητρο για να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε στο paokbc.gr για την αναμέτρηση: «O Φάρος είναι μία πολύ καλή ομάδα με παίκτες που θα μπορούσαν να παίζουν στην Α1, έχουν την εμπειρία και τις ικανότητες, όπως επίσης τον ενθουσιασμό και την επιθυμία για τη διάκριση. Είναι σημαντικό να έχουμε τον έλεγχο στα ριμπάουντ, να περιφρουρήσουμε το καλάθι μας, να έχουμε υπομονή και να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Είναι πολύ μεγάλο το κίνητρο που έχουμε για να φτάσουμε στον τελικό, πολύ περισσότερο από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει τόσα πολλά χρόνια να φτάσει ως το τέλος στο θεσμό, αλλά γνωρίζουμε πολύ καλά ότι με τα λόγια δεν γίνεται τίποτα. Θέλει δουλειά και συγκέντρωση. Νομίζω ότι η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, όσο περνά ο καιρός βελτιωνόμαστε περισσότερο και πρέπει βεβαίως να το δείξουμε αυτό και στο γήπεδο».

Ο Γιώργος Δέδας από την πλευρά του: «Είμαστε στον ημιτελικό του Κυπέλλου και είναι πολύ σημαντικό για μας να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό και να κάνουμε το πρώτο βήμα για κάτι που λείπει πάρα πολλά χρόνια από τον ΠΑΟΚ. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, ο Φάρος μπορεί να αγωνίζεται στην Α2, αλλά είναι ομάδα επιπέδου Α1, με παίκτες έμπειρους και πολύ ικανούς. Ο αντίπαλός μας είναι αήττητος και αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα παιχνίδι που χρειάζεται προσοχή. Ξέρουμε ότι θα μπούμε στο παιχνίδι σαν φαβορί, αλλά πρέπει να το δείξουμε και στο γήπεδο. Είμαστε σε καλή κατάσταση σαν ομάδα, σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και πολύ περισσότερο μία ομάδα που είναι αήττητη, αλλά να μην ξεχνάμε ότι κι εμείς έχουμε 10 νίκες στα τελευταία 13 μας παιχνίδια. Είμαστε αισιόδοξοι, ξέρουμε πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και με την απαραίτητη συγκέντρωση μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα