Πρίφτης: «Τον καλύτερό μας εαυτό»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Πρίφτης: «Τον καλύτερό μας εαυτό»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης γνωρίζει πως το φαβορί στο ΟΑΚΑ είναι ο Παναθηναϊκός (27/12, 18:30), ωστόσο η ομάδα του θα κάνει το καλύτερο που μπορεί για την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο τεχνικός του Άρη ανέφερε για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο αντίπαλος μας είναι μεγάλης δυναμικότητας, με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Ξέρουμε πως είναι ένας σημαντικός αγώνας, ένα νοκ άουτ παιχνίδι που δίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Γνωρίζουμε πως το φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός. Εμείς κάναμε την προετοιμασία μας και θα πάμε στο ΟΑΚΑ για να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούμε. Στόχος μας είναι να είμαστε όσο πιο συνεπής γίνεται σε ότι αφορά στα δικά μας αγωνιστικά κομμάτια».

Ο Σπύρος Μούρτος, από την πλευρά των παικτών: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ένας ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος. Γνωρίζουμε την δυσκολία του παιχνιδιού και την ποιότητα του αντιπάλου, αλλά μέχρι εκεί... Είναι ένα παιχνίδι και θα κυνηγήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις ότι μας αναλογεί».

Για το αν υπάρχει κούραση δεδομένου του πιεσμένου αγωνιστικού προγράμματος: «Μια άλφα κόπωση είναι λογικό να υπάρχει, αλλά έτσι είναι προγραμματισμένοι οι αγώνες φέτος. Υπάρχει λίγος χρόνος ξεκούρασης, όμως, εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην ουσία δεν νιώθουμε κούραση γιατί είναι ένας ημιτελικός και πρέπει να παίξουμε τον αντίπαλο στα ίσα. Δεν είναι ένα διπλό πρωταθλήματος που θα κυνηγήσεις, είναι ένα παιχνίδι που δίνει μια θέση στον τελικό και σε μια τέτοια αναμέτρηση μπορούν να γίνουν όλα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα