Χάντερ: «Μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλύτεροι»

Χάντερ: «Μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλύτεροι»

Gazzetta team
Χάντερ: «Μπορούσαμε να είμαστε πολύ καλύτεροι»
Ο Οθέλο Χάντερ, μίλησε για το τέλος της regular season στην Ευρωλίγκα και ξεκαθάρισε πως δεν έμεινε ικανοποιημένος από το πως έπαιξε η ομάδα του, καθώς θεωρεί πως μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα...

Αναλυτικά όσα είπε στη «Real News»:

«Δεν είμαι ευχαριστημένος, μπορούσαμε να έχουμε παίξει πολύ καλύτερα.

Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά έχουμε καταλάβει τι και που κάνουμε λάθος και στην επόμενη φάση θα παρουσιαστούμε σαφώς ανώτεροι. Είναι ένας οπωσδήποτε δύσκολος όμιλος, με σκληροτράχηλους εντός και εκτός έδρας αντιπάλους, αλλά στο επίπεδο αυτό όλοι έχουν τη δική τους αξία και δυναμικότητα, που θα πει ότι κάθε φορά πρέπει να είσαι ο πιο δυνατός για να κερδίσεις και να κυριαρχήσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία στην Ευρωλίγκα και κάθε χρόνο οι στόχου του δεν αλλάζουν: τίτλοι στην Ελλάδα και παρουσία στο φάιναλ φορ της Ευρώπης, με κυνήγι της πρωτιάς. Όμως θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να βαδίζουμε παιχνίδι το παιχνίδι, χωρίς να βιαζόμαστε.

Φυσικά και έχουν παίξει ρόλο στις εμφανίσεις μας οι τραυματισμοί και οι απουσίες και θέλω να πιστεύω πως στο εξής θα σταματήσει αυτό και όλοι μαζί και ενωμένοι θα αφοσιωθούμε στην προσπάθειά μας. Όσο για μένα, ανυπομονώ να αρχίσουν τα ματς».

Για τον κόσμο: «Συνεχίστε να μας στηρίζετε κι εμείς να είστε βέβαιοι πως θα εξακολουθήσουμε να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο προκειμένου να αισθάνεστε πάντα περήφανοι για την ομάδα μας»