Τζόρτζεβιτς: «Και τώρα ο Άρης»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Και τώρα ο Άρης»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θυμήθηκε τα χρόνια του με τον Στην Γιατζόγλου στο παρκέ, ξέχασε την Καβάλα (88-54) κι άρχισε να σκέφτεται τον Άρη επίσης στο ΟΑΚΑ.

«Όπως είπε ο Λούντζης, προετοιμαστήκαμε με τον ίδιο τρόπο όπως πάντα. Οι παίκτες ανταποκρίθηκαν. Ξέραμε πως η Καβάλα ήρθε χωρίς 3 παίκτες (Κεμπ, Ταπούτος & Κοστόφ), παρόλα αυτά καταφέραμε ν' αγωνιστούμε σοβαρά. Δώσαμε χρόνο συμμετοχής στους μικρούς, κάθε λεπτό είναι πολύτιμο. Επικεντρωνόμαστε στην επόμενη αναμέτρηση με τον Άρη (ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος στις 27/12, 18:30/novasports 2), ευελπιστώ να 'μαστε σε καλή φυσική κατάσταση, αφού πολλοί δεν αγωνίστηκαν για πολύ ώρα» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 11ης αγωνιστικής της Α1 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε για τον ομόλογό του στην Καβάλα: «Εύχομαι στον κόουτς Γιατζόγλου να μεταδώσει την ανταγωνιστικότητά του του τους παίκτες του. Ήμουν 16-17 χρονών, όταν τον αντιμετώπισα και τον θαυμάζαμε. Καλή τύχη».

Όσο για τη συνέχεια και τον ημιτελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ: «Ο Άρης είναι πολύ αθλητική και καλά προπονημένη ομάδα. Πρέπει να βελτιωθούμε σ' όλους τους τομείς, πάντα προσπαθείς για τη λεπτομέρεια. Αλλά σε σχέση με την πρεμιέρα της Α1 είμαστε διαφορετική ομάδα, τότε ήμασταν νέα. Ακολούθησαν πολλές αναμετρήσεις για να δεθούμε. Μέχρι τώρα δε σκεφτόμασταν τον Άρη, σκεφτόμασταν την Καβάλα με σεβασμό στον κάθε αντίπαλο».

Με τη σειρά του, ο Μιχάλης Λούντζης σχολίασε: «Αντιμετωπίζουμε όλες τις αναμετρήσεις με ίδιο τρόπο και σεβασμό. Έτσι και με την Καβάλα. Προετοιμαστήκαμε με τον ίδιο τρόπο. Είμαστε όλοι έτοιμοι, όταν μας το ζητήσει ο προπονητής. Καλά Χριστούγεννα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα