Φλεβαράκης: «Δε θυμάμαι ανάλογη εικόνα τα τελευταία 3 χρόνια»

ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Φλεβαράκης: «Δε θυμάμαι ανάλογη εικόνα τα τελευταία 3 χρόνια»

Φλεβαράκης: «Δε θυμάμαι ανάλογη εικόνα τα τελευταία 3 χρόνια»

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Κώστας Φλεβαράκης μετά την εύκολη νίκη του «δικεφάλου» κόντρα στην ομάδα του.

Ο προπονητής των Τρικάλων δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του και την ήττα χωρίς να αντισταθεί.

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη και την πρόκριση. Το παιχνίδι δεν αντέχει καμια κριτική. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καν, σαν να μπήκαν παιδάκια στο Γιουνάιτεντ Σέντερ και έπαιζαν με τους Μπουλς. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου μειώσαμε σε μονοψήφια διαφορά αλλά ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει απόλυτα τον ρυθμό. Τα τρία τελευταία δεκάλεπτα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα. Πιστεύω στον ΠΑΟΚ που είναι πολύ καλή ομάδα και έχει πλασματική θέση στη βαθμολογία. Εύχομαι να πετύχει τους στόχους του. Εμείς είναι δύσκολο να αλλάξουμε το μυαλό κάποιων παιδιών, δεν πρέπει να έχουμε ξανά τέτοιο δεκάλεπτο όπως το πρώτο. Δεν θυμάμαι ανάλογη εικόνα στα τρία χρόνια που είμαι εδώ», είπε αρχικά.

Για τους τέσσερις πόντους της ομάδας του στην πρώτη περίοδο είπε:
«Δεν θέλω δικαιολογίες. Το μυαλό μας ήταν αλλού. Αλλά στο παιχνίδι είχαμε αντίπαλο έναν ποιοτικό αντίπαλο. Μας έφευγαν οι μπάλες από τα χέρια και δείξαμε ότι ήμασταν λάθος πνευματικά. Δίνω ερμηνεία και όχι δικαιολογίες».

Για τον στόχο των Τρικάλων BC Aries:
«Θέλω σε κάθε παιχνίδι να παλεύουμε. Νομίζω ότι συνήθως το κάνουμε με εξαίρεση το σημερινό παιχνίδι, το κάναμε με τον Αρη και στο Ρέθυμνο. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια πιο καθοριστικά μέσα στη σεζόν. Η ομάδα δεν είναι όπως ήταν στην αρχή αλλά συνεχίζουμε την προσπάθεια να τη βελτιώσουμε».

Συνολικά για την προσπάθεια της ομάδας του:
«Αυτή η ομάδα έχει χτιστεί για να παλεύει. Το παιχνίδι με το Λαύριο είναι σημαντικό αφού παίζουμε στην έδρα μας. Είναι από εκείνα τα παιχνίδια στα οποία μπαίνει το “πρέπει"».

Για το παιχνίδι κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Φάρο:
«Κανένα παιχνίδι δεν κρίνεται πριν αρχίσει. Όμως ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μακάρι να διεκδικήσει αυτό το τρόπαιο. Είναι πολλά χρόνια και κάτι μου λέει ότι ήρθε η ώρα. Δεν είναι εύκολο αλλά σε κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη η νίκη»

Από τη πλευρά του, ο Γιάννης Καραθανάσης τόνισε:
«Είχε πολύ καλή εμφάνιση ο ΠΑΟΚ από την αρχή ενώ εμείς αρχίσαμε με ένα πολύ κακό πρώτο δεκάλεπτο χωρίς ενέργεια. Το γυρίσαμε κάπως το παιχνίδι όμως ο ΠΑΟΚ είναι σοβαρή ομάδα, ομάδα Eurocup, ξέρει να χειρίζεται τις καταστάσεις και νίκησε δίκαια. Η δική μου προσπάθεια βγήκε μέσα από την ομάδα, άρπαξα την ευκαιρία αλλά η εικόνα μου ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς».

Best of internet