Μαρκόπουλος για Σόφο: «Είναι θέμα της διοίκησης»

Μαρκόπουλος για Σόφο: «Είναι θέμα της διοίκησης»

bet365

Άγνοια στο θέμα παραμονής ή όχι του Σοφοκλή Σχορτσανίτη δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα.

Ο έμπειρος τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του, ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε τόσο στον ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Φάρο Κερατσινίου, αλλά και τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα ήταν το πως θα διαχειριστούμε τις τελευταίες νίκες σε Ευρώπη και Ελλάδα. Μπήκαν μέσα, ήταν στοχευμένοι στην άμυνα, καλοί στην επίθεση, πήραμε διαφορά από νωρίς και πήραμε τη νίκη. Κάναμε κάποια λάθη στο δεύτερο δεκάλεπτο που έπρεπε να αποφύγουμε. Η ομάδα έδειξε ότι όταν παίζει καλά στην άμυνα δυναμώνει περισσότερο», είπε αρχικά ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου:
«Έχουμε τώρα το ματς με το Φάρο. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί γιατί είναι ομάδα Α1 όμως ο αντίπαλος μας έχει παίκτες Α1 και έχει αποκλείσει ομάδες της κατηγορίας μας».

Για τις χαμένες ευκαιρίες:
«Κάθε παιχνίδι που χάνεται σου αφήνει μια πικρία. Πρέπει να δεις τι δεν έκανες και έχασες. Είναι θέματα του προπονητή να κάνει την ανάλυση για να μην γίνονται τα ίδια λάθη. Βάζεις μια βολή και κερδίζεις, χάνεις μια και χάνεις το παιχνίδι”.

Για το αν θα συνεχίσει ο Σχορτσανίτης:
«Δεν ξέρω τίποτα, είναι θέμα διοίκησης»

Κακαρούδης: «Περιμένουμε πως και πως τον ημιτελικό»

«Γνωρίζαμε ότι ήταν επικίνδυνο παιχνίδι και έπρεπε να το προσεγγίσουμε προσεκτικά. Είχαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας αλλά νικήσαμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο με πλάνο στο παιχνίδι του», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ επιχείρησε περισσότερα τρίποντα από δίποντα είπε:
«Η ομάδα έχει πολύ καλούς σουτέρ και παίζει έτσι από την αρχή της σεζόν αν και έχει αλλάξει στιλ με την παρουσία του Σχορτσανίτη. Νομίζω ότι ήταν τυχαίο το γεγονός»

Όσο για τον ημιτελικό κυπέλλου της Δευτέρας:
«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο που έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για ένα παιχνίδι που περιμένουμε πως και πως»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα