Τα gazzetta awards του Παναγιώτη Γιαννάκη! (gTV)

Τα gazzetta awards του Παναγιώτη Γιαννάκη! (gTV)

Τα gazzetta awards του Παναγιώτη Γιαννάκη! (gTV)

Ξεκίνησε η ψηφοφορία για τα gazzetta awards 2015 που θα απονεμηθούν στους κορυφαίους της χρονιάς και ο «δράκος» του ελληνικού μπάσκετ απονέμει τα δικά του βραβεία, μιλώντας στην κάμερα του gTV!    

Στην αυλαία του 2015 το gazzetta σε προσκαλεί να γίνεις μέλος της μεγαλύτερης κριτικής επιτροπής που δημιουργήθηκε ποτέ και να αναδείξεις τους κορυφαίους του ελληνικού αθλητισμού για την χρονιά που φεύγει!

Τα gazzetta awards 2015 θα απονεμηθούν στα πρόσωπα της χρονιάς, δηλαδή στον αθλητή, την αθλήτρια, την ομάδα και τον προπονητή που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του κορυφαίου αθλητικού site.

Μαζί με όλους εσάς την ψήφο τους θα δώσουν και τα μέλη μιας κριτικής επιτροπής που αποτελείται από σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους και προσωπικότητες του ελληνικού αθλητισμού.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης μίλησε στην κάμερα του gTV, που βρέθηκε στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ για τη βράβευση των κορυφαίων αθλητών του 2015, όπου ο πρώην προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ βράβευσε τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Βασίλη Σπανούλη για την προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

 

Για να πάρετε μέρος πατήστε ΕΔΩ.

Δείτε το βίντεο:

Best of internet