ΠΑΟΚ - Τρίκαλα 82-67

ΠΑΟΚ - Τρίκαλα 82-67

bet365

Την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ που επικράτησε πολύ εύκολα των Τρικάλων με 82-67 για την 11η αγωνιστική.

Ο «δικέφαλος» ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι πριν καν αρχίσει, καθώς πήρε πολύ μεγάλη διαφορά από νωρίς. Πέτυχε την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα και συνέχισε την προσπάθεια που κάνει για να καλύψει το χαμένο έδαφος λόγω της κακής αρχής στη σεζόν.

Τα Τρίκαλα από την πλευρά τους... προσγειώθηκαν απότομα μετά την θριαμβευτική νίκη επί του Αρκαδικού την προηγούμενη αγωνιστική και σήμερα γνώρισαν την 7η ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύθηκε αφενός το πολύ καλό ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο και αφετέρου τα αρκετά καλά ποσοστά ευστοχίας του. Οι παίκτες του Μαρκόπουλου είχαν 50% στα σουτ εντός πεδιάς και 43% στα τρίποντα. Η άμυνά τους ήταν εξαιρετική, κράτησαν χαμηλά στο σκορ την αντίπαλη ομάδα και από το 10' και μετά απλά διαχειρίστηκαν το προβάδισμά τους. Ο Μαρκόπουλος μοίρασε άρτια το χρόνο συμμετοχής των παικτών του, με τον Τέπιτς να μένει στο παρκέ για 26 περίπου λεπτά, περισσότερα από κάθε άλλον συμπαίκτη του.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Κορυφαίος από πλευράς ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι ήταν ο Μιλένκο Τέπιτς, ο οποίος τελείωσε την αναμέτρηση με 18 πόντους (7/10 προσπάθειες), 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 26 λεπτά.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Εκτός αγώνα ήταν ο Τιγκ για τα Τρίκαλα, που σε 16 λεπτά δε σκόραρε έχοντας 0/3 προσπάθειες, 2 ριμπάουντ, 1 λάθος και 4 φάουλ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το εκπληκτικό πρώτο δεκάλεπτο των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου, όπου προηγήθηκαν με 22 (26-4) πόντους στο 10' και έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Ο ΠΑΟΚ κρατά την πολύ καλή αμυντική του παρουσία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ενώ τα Τρίκαλα την εμφάνιση του Σοκό, που είχε 21 πόντους, 8 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 5 κλεψίματα.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι ξεχνάνε τα άσχημα ποσοστά στις βολές (11/18), ενώ τα Τρίκαλα την αστοχία τους στις προσπάθειες για 2 πόντους (16/40) και τα 18 λάθη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα