Μοίρασε χαρά & αγάπη ο Παναθηναϊκός (pics)

Μοίρασε χαρά & αγάπη ο Παναθηναϊκός (pics)

O Παναθηναϊκός έδειξε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και βρέθηκε κοντά στα παιδιά της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Μοίρασε χαρά & αγάπη ο Παναθηναϊκός (pics)

Οι «πράσινοι» σε κάθε ευκαιρία δείχνουν πόσο σημαντικό είναι να βοηθάς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και πως η κοινωνική προσφορά και ο πρωταθλητισμός εντός κι εκτός παρκέ είναι οι αρχές που χαρακτηρίζουν την ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Σύσσωμη η ομάδα των «πρασίνων» (έλειπε μόνο ο εμπύρετος Σάσα Τζόρτζεβιτς) βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/12) στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Αρχικά, η ομάδα επισκέφτηκε τον σύλλογο «Ελπίδα» με τους «πράσινους» να μοιράζουν δώρα και χαρά στα παιδιά που φιλοξενούνται εκεί λαμβάνοντας ως αντάλλαγμα την αγάπη και το χαμόγελο των μικρών τους φίλων!

Ο Τζέις Γκιστ δήλωσε: «Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία αυτές τις ημέρες να βρίσκεσαι δίπλα σε παιδιά και να τα υποστηρίζεις. Προσπαθείς πάντα να είσαι παρών και να υποστηρίζεις τέτοιες ενέργειες. Να δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι. Είναι ένα εξαιρετικό ίδρυμα το οποίο προσφέρει στα παιδιά. Εμείς, από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε γι’ αυτά παιδιά. Βέβαια, καλό θα είναι να γίνονται πιο συχνά τέτοιες ενέργειες. Όχι μόνο τα Χριστούγεννα. Είναι μια καλή ευκαιρία τώρα δεδομένου και του πνεύματος των γιορτών. Το ιδανικό θα είναι να γίνεται πιο συχνά. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν να το κάνουν και σε διαφορετικές περιόδους του χρόνου».

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης: «Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα που σου δημιουργεί το γεγονός ότι μπορείς να βοηθήσεις παιδιά με οποιοδήποτε τρόπο. Καλό θα είναι τέτοιες ενέργειες να μην γίνονται μόνο τα Χριστούγεννα, αλλά και σε διαφορετικές εποχές του χρόνου. Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον εμπνευστή αυτής της ενέργειας. Στην ομάδα του Παναθηναϊκού πιστεύουμε ότι όλοι πρέπει να βοηθήσουμε να γίνονται τέτοιες ενέργειες. Θα ήθελα να ευχηθώ στους γονείς να είναι πάντα κοντά στα παιδιά τους και να έχουν υγεία. Εμείς, από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τα βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις»

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς, από την πλευρά του: «Είναι ευλογία να προσφέρεις χαμόγελο σε αυτά τα παιδιά. Τώρα είναι και μια εποχή που δίνεις κάτι περισσότερο λόγω Χριστουγέννων. Είμαστε ευτυχισμένοι που είμαστε εδώ».

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», Εμμανουήλ Παπασάββας, τόνισε: «Για άλλη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός είναι κοντά στο νοσοκομείο και τα παιδιά μοιράζοντας δώρα και χαρά. Τα παιδιά ανυπομονούν κάθε χρόνο να δουν τους αθλητές της ομάδας. Αυτές οι επισκέψεις δίνουν δύναμη τόσο σε εμάς, όσο και στα παιδιά. Ξέρετε, η ψυχολογική κατάσταση των παιδιών επηρεάζει και την υγεία τους, οπότε αυτές οι επισκέψεις αποτελούν για εκείνα τονωτική ένεση. Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε πάντα επιτυχίες».

Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος, είπε: «Η παρουσία μας εδώ με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα στελέχη και την ομάδα, μας φέρνουν πιο κοντά στην από κοινού προσπάθεια εφαρμογής του προγράμματος απέναντι στην οικογένεια και το παιδί. Το σημαντικότερο όλων είναι η χαρά και δύναμη που παίρνουν τα παιδιά. Αποτελεί μάθημα για όλους εμάς ότι τίποτα δεν είναι δύσκολο όταν έχεις δίπλα σου την οικογένειά σου και ανθρώπους που σε στηρίζουν. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλή δύναμη στους ανθρώπους που επιτελούν αυτό το έργο».

Στη συνέχεια ο διευθυντής του PAOSHOP, Αριστείδης Χριστόπουλος, ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Marketing του Stoiximan.gr, Πάνος Κωνσταντόπουλος και ο Νίκος Παππάς επισκέφτηκαν το Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» δωρίζοντας στα παιδιά ένα συλλεκτικό Xbox One Panathinaikos BC Limited Edition BUNDLE NBA 2K16 SE!

Φωτό: Βαγγέλης Στόλης

Best of internet