Χ. Μαρκόπουλος: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

ΚΟΡΟΙΒΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 57-75

Χ. Μαρκόπουλος: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Ο Χάρης Μαρκόπουλος ήξερε πως έπρεπε να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο δεν τα κατάφεραν.  

Χ. Μαρκόπουλος: «Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας»

Ο τεχνικός του Κόροιβου ανέφερε για την ήττα: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και τον κόουτς του Παναθηναϊκού. Είχαμε πει πριν το παιχνίδι πως αν ο Παναθηναϊκός είναι συγκεντρωμένος μπορεί να κερδίσει την οποιανδήποτε ομάδα στην Ευρώπη. Είχαμε πει ότι για να είσαι ανταγωνιστικός θα πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να εκμεταλλευτεί δύο τρία λεπτά στα οποία εσύ δεν θα είσαι πνευματικά προσηλωμένος και να πάρει διαφορά. Αυτό έγινε και σήμερα. Εμείς παρόλο που είχαμε κάποια απρόοπτα προβλήματα που μας έκαναν να αλλάξουμε το σκεπτικό του αγώνα, προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Όμως δυο-τρία λεπτά στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου και άλλα τρία-τέσσερα λεπτά στην αρχή του τρίτου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πάρει μια διαφορά και να την κρατήσει. Αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα και με τις άλλες ομάδες θα πρέπει να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τους αιφνιδιασμούς και πως θα γίνουμε καλύτεροι στη διεκδίκηση των ριμπάουντ. Έχουμε άλλα τρία δύσκολα ματς ως το τέλος του πρώτου γύρου. Είχαμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα ως τώρα. Θέλω να πω και πω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και να ευχηθώ Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

O Στέλιος Πουλιανιτης από την πλευρά των παικτών: «Καταρχήν συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δεν είχαμε την ίδια συνέπεια, κάναμε κάποια λάθη και τους δώσαμε την ευκαιρία να σκοράρουν κάποια εύκολα καλάθια. Και πάλι συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Στόχος μου είναι να είμαι πάντα έτοιμος. Η επιλογή του αν και πόσο θα παίζω είναι απόφαση του προπονητή. Πάντα σκέφτομαι το καλό της ομάδας και όχι το προσωπικό».

Best of internet