Πάβλοβιτς: «Βαρύ πρόγραμμα στο υπόλοιπο του 2015»

Γιάννης Ράμμας
Πάβλοβιτς: «Βαρύ πρόγραμμα στο υπόλοιπο του 2015»

bet365

Ο Σάσα Πάβλοβιτς αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Α1 με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα και σ' αυτές που ακολουθούν, ενώ έστειλε και τις ευχές του για το νέο έτος.

Το blog του 32χρονου Μαυροβούνιου SF στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

Χαιρετώ όλους τους φίλους του μπάσκετ

Το πρόγραμμα που ακολουθούμε δεν είναι εύκολο. Είχαμε μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αν κι όλα πήγαιναν στραβά. Είχα γράψει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα κι αποδείχθηκε. Δύο μέρες μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ -με τον τρόπο που τους ήρθε- κατάφεραν να πάνε στη Λιθουανία και να πάρουν την πρόκριση. Είναι πολύ καλή ομάδα...

Εμείς ακολούθως νικήσαμε στο Κάουνας τη Ζαλγκίρις και φτάσαμε στις 4 συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα με αποτέλεσμα να τερματίσουμε ισόβαθμοι στη δεύτερη θέση με τη Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι το φινάλε μας στην κανονική περίοδο ήταν εξαιρετικό και πλέον ετοιμαζόμαστε για το TOP 16.

Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση πρώτα να φέρουμε εις πέρας κι αναφέρομαι σ' αυτή με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα. Και το εννοώ ότι είναι δύσκολη, δεν το αναφέρω για το... τυπικό της υπόθεσης. Τους έχουμε δει, παίζουν καλά, είναι καλοδουλεμένη ομάδα και πολύ επικίνδυνη. Θα πρέπει να 'μαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι.

Ακολούθως έχουμε την Καβάλα στο ΟΑΚΑ σε μία αναμέτρηση που, όπως έμαθα, θα 'ναι «Ημέρα Φιλάθλου» για τον Παναθηναϊκό με προνομιακή τιμή εισιτηρίου και δώρα για όλο τον κόσμο. Μπράβο στην ΚΑΕ, είναι ωραία Χριστουγεννιάτικη προσφορά προς τον κόσμο και τα παιδιά και περιμένουμε ανάλογη ανταπόκριση.

Στις 27 του μήνα παίζουμε με τον Άρη στο ΟΑΚΑ μ' «έπαθλο» την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και στις 30 αρχίζει το TΟΡ 16 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη. Όπως καταλαβαίνετε το πρόγραμμα είναι αρκετά «βαρύ» και με πολλές σημαντικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος του χρόνου, έστω κι αν απομένουν λιγότερες από 12 ημέρες για να μας αποχαιρετήσει το 2015.

Επειδή είναι το τελευταίο blog πριν απ' την Πρωτοχρονιά, επιτρέψτε μου να εκφράσω τις πιο ειλικρινείς ευχές μου σ' όλο τον κόσμο. Υγεία, ευτυχία και τύχη, λοιπόν.

Θα τα ξαναπούμε

Σάσα

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα