Παπαντωνίου: «Nα σηκώσουμε κεφάλι!»

ΑΕΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ 19/12 17:00

Παπαντωνίου: «Nα σηκώσουμε κεφάλι!»

Παπαντωνίου: «Nα σηκώσουμε κεφάλι!»

Ο Νώντας Παπαντωνίου θέλει ν' αφήσουν πίσω τη δύσκολη βδομάδα που πέρασε και να σηκώσουν ξανά κεφάλι και να μείνουν ενωμένοι.  

Ο άσος της ΑΕΚ θέλει να συγκεντρωθούν στο Πρωτάθλημα και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται: «Ξανά κοντά σας μετά από μία δύσκολη εβδομάδα, με ένα σκληρό αποτέλεσμα την Τετάρτη μαθαίνοντας την ήττα της Γαλατάσαραϊ από τη Νίζνι και τον αποκλεισμό μας.

Δε θα σταθώ να πω πολλά λόγια, δυστυχώς φταίμε και πληρώσαμε τα λάθη μας από την αρχή του Eurocup. Δεν έπρεπε να περιμένουμε από μια άλλη ομάδα την πρόκριση μας στον τελευταίο αγώνα. Προχωράμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, να μείνουμε ενωμένοι, να μάθουμε από τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε, να γίνουμε πολύ καλύτεροι. Μοναδικός μας στόχος πλέον είναι το πρωτάθλημα και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται για να είμαστε έτοιμοι για τα πλέι oφ.

Επόμενος μας αντίπαλος είναι το Ρέθυμνο. Ένας δύσκολος αντίπαλος με γρήγορο στυλ παιχνιδιού, αρκετά επιθετική ομάδα, και με παίκτες ικανούς στο ένας εναντίον ενός. Θα πρέπει να είμαστε 100% προσεκτικοί και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην τακτική που θα ακολουθήσουμε, ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη.

Εύχομαι από εδώ και πέρα να έχουμε καλύτερη συνέχεια και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας με την πορεία μας στο πρωτάθλημα.

Σας ευχαριστώ», ανέφερε στο blog του στο esake.gr.

Best of internet