Ολυμπιακός ή... Ίβκοβιτς;

Ολυμπιακός ή... Ίβκοβιτς;

Gazzetta team
Ολυμπιακός ή... Ίβκοβιτς;
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Εφές και στο ΣΕΦ βαθμολογικό κίνητρο θα έχει μόνο η μία ομάδα. Κι αυτή είναι η Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Οι Τούρκοι θέλουν τη νίκη για να τερματίσουν στη δεύτερη θέση του Ομίλου και το διπλό πληρώνει 2.65 στη Sportinbet.gr! Όποιος τώρα θέλει να ποντάρει στον Ολυμπιακό μπορεί να κρατήσει τον άσο με περισσότερους από 4.5 πόντους στο 1.925! Ακόμα, υπάρχουν πολλά ειδικά στοιχήματα! Πόσους πόντους θα βάλει ο Γιώργος Πρίντεζης; Κάνε παιχνίδι σε απόδοση 1.85!

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Ρωσία, εκεί όπου η Λοκομοτίβ Κούμπαν θα υποδεχτεί τη Μπαρτσελόνα. Όποιος... πιστεύει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, τότε δεν έχει παρά να κρατήσει τον άσο στο 2.35! Διαφορετικά υπάρχει κι η λύση των... παικτών! Πόσους πόντους θα βάλει ο Τόμιτς και πόσους ο Ντιλέινι; Πληθώρα επιλογών στη Sportingbet.gr!

Συνέχεια στην Πολωνία, εκεί όπου η Ζιέλονα Γκόρα υποδέχεται την Καρσίγιακα. Ιδιαίτερο κίνητρο δεν υπάρχει και το over 150.5 το συναντάμε στο 1.90! Παρόμοια κατάσταση και στην αναμέτρησης της Αρμάνι Μιλάνο με τη Λιμόζ, όπου το over φτάνει ακόμα και στο 2.20!

Στο Βελιγράδι έχουμε ένα τεράστιο ματς. Έναν τελικό! Ποιος θα επιρατήσει; Η νίκη του Ερυθρού Αστέρα πληρώνει 1.50, ενώ το διπλό της Μπάγερν βρίσκεται στο 2.70! Κι εδώ, όμως, καλύτερη λύση ίσως αποδειχθούν να ειδικά στοιχήματα παικτών, με τη Sportingbet.gr να σου δίνει τη δυνατότητα να ποντάρεις στους Μίλερ, Ζίρμπες, Σαβάνοβιτς, Ρίβερς κι όχι μόνο!

Φινάλε στην Ανδαλουσία. Η Ουνικάχα Μάλαγα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη με φόντο την πρώτη θέση και τα ειδικά στοιχήματα είναι πολλά! Επιλογές για... κάθε γούστο! Αλήθεια, πόσους πόντους θα βάλουν αυτη τη φορά οι Ντε Κολό και Τεόντοσιτς που είναι... on fire; Κάνε παιχνίδι σε υψηλές αποδόσεις στη Sportingbet.gr!