Αγραβάνης: «Παίζουμε καλύτερα σε άμυνα κι επίθεση»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Αγραβάνης: «Παίζουμε καλύτερα σε άμυνα κι επίθεση»
Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στην «Red Euroleague» για το ματς με την Αναντολού Εφές και την... εικόνα του Ολυμπιακού.

Ο διεθνής φόργουορντ δε θα αγωνιστεί στο ματς με την τουρκική ομάδα λόγω τραυματισμού, ωστόσο μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στην «Red Euroleague».

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ανέφερε στην εκπομπή της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Στο ματς με την Εφές: «Η Εφές είναι μια ομάδα που στηρίζεται πολύ στον Ερτέλ, είναι καλός να σκοράρει και να δημιουργεί, έχει καλό αριθμό για την εποχή στις ασίστ. Κύριος στόχος είναι να ελέγξουμε τον Ερτέλ, να πετύχει λιγότερους πόντους και ασίστ. Η δημιουργία του είναι πιο σημαντική γιατί έτσι βάζει στο παιχνίδι και τους συμπαίκτες».

Στο τι έχει αλλάξει σε σχέση με το πρώτο μεταξύ τους ματς στην Κωνσταντινούπολη: «Εμείς πιστεύω παίζουμε καλύτερα σε άμυνα και επίθεση πλέον. Ξέρουμε ο ένας τον άλλον καλύτερα. Η Εφές παίζει καλύτερα, έχει βρει κι αυτή τα πατήματα της και οι δυο ομάδες έχουν βελτιωθεί από τότε που είχαμε παίξει».

Στη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας του: «Κρατάμε την καλή πορεία και σίγουρα θέλουμε να ξεχάσουμε το πρώτο ματς Κυπέλλου. Σίγουρα θέλουμε να ξεχάσουμε και τον τραυματισμό του Γιανγκ, αλλά οι τραυματισμοί είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει, Μας κάνουν περισσότερο ομάδα και περιμένουμε τον Πάτρικ να γυρίσει δυνατός»

Στον Σον Τζέιμς λέγοντας: «είναι ένας καλός συμπαίκτης θα προσπαθήσει να δώσει τα πάντα στην άμυνα στην επίθεση και στα ριμπάουντ. Είναι καλός παίκτης και θα μας βοηθήσει».

Στη φετινή Ευρωλίγκα: «Τα δύο τελευταία χρόνια που παίζω κάθε χρόνο υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί. Φέτος η διαφορά είναι πιο μικρή, δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οπότε ο καθένας μπορεί να κερδίσει. Οι ομάδες που θα είναι καλές πιστεύω είναι η ΤΣΣΚΑ και η Ρεάλ παρόλο που πέρασε δύσκολα, πιστεύω θα είναι δυνατή στη συνέχεια».