Βουγιούκας εναντίον Ραντούλιτσα!

Βουγιούκας εναντίον Ραντούλιτσα!

Gazzetta team
Βουγιούκας εναντίον Ραντούλιτσα!
Στη Λιθουανία δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός, με τον Ίαν Βουγιούκα να υποδέχεται την πρώην ομάδα του ως παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας.

Τα δεδομένα είναι απλά. Με νίκη ο Παναθηναϊκός είναι τρίτος, με ήττα τέταρτος. Τι θα κάνουν οι «πράσινοι» στη Λιθουανία; Παίξε το διπλό σε απόδοση 1.80 και τον άσο στο 2.125!

Θέλεις κάτι... διαφορετικό; Η sportingbet σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις παιχνίδι με πολλά ειδικά στοιχήματα! Πάρε -για παράδειγμα- μέρος στη... μάχη των σέντερ και πόνταρε στο over του Ίαν Βουγιούκα ή σ' εκείνο του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα!

Η Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Γκιστ σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι της Ζαλγκίρις με τον Παναθηναϊκό.

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στ Ρωσία, εκεί όπου η Κίμκι υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη περάσει στο TOP 16, επομένως το ενδεχόμενο να γίνει ανοιχτό παιχνίδι είναι ορατό. Πάιξε το over 160.5 σε απόδοση 1.90! Όσο για τα ειδικά παικτών; Κάνε παιχνίδι με τους Σβεντ και Ντίξον που... πυροβολούν!

Από εκεί και πέρα, ματς... τελικός ανάμεσα στη Νταρουσάφακα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον άσο στο 2.00 και το διπλό στο 1.825, ενώ στη Γερμανία η Μπάμπεργκ υποδέχεται τη Σάσαραι σ' ένα ματς χωρίς ενδιαφέρον. Πόσο πληρώνει το over; Κάνε παιχνίδι σε απόδοση 1.90 στη sportingbet!

Συνέχεια στη Χώρα των Βάσκων εκεί όπου η Λαμποράλ Κούτσα του πολύ καλού φέτος Γιάννη Μπουρούση θα παίξει κόντρα στην Τσεντεβίτα. Θα βάλει πάνω από 13 πόντους ο Έλληνας σέντερ; Κάνε παιχνίδι σε απόδοση 1.85, ενώ οι επιλογές δεν τελειώνουν εκεί, αφού μπορείς να ποντάρεις σε αρκετούς παίκτες ακόμα, όπως ο Τζέιμς & ο Άνταμς!

Φινάλε με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης - Στρασμπούργ. Εκεί όπου οι Μαδριλένοι θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα κι η νίκη τους με πάνω από 20 πόντους προσφέρεται σε πολύ καλές αποδόσεις στη sportingbet! Βέβαια, όποιος δεν θέλει να μπλέξει υπάρχουν κι εδώ αρκετά ειδικά στοιχήματα, όπως ο νικητής περιόδου ή τα στοιχήματα παικτών με τον MVP της προηγούμενης αγωνιστικής, Γκουστάβο Αγιόν, να είναι έτοιμος να... πληρώσει ξανά!