Στα «Ευχοστολίδια» ο Άρης (vid)

Στα «Ευχοστολίδια» ο Άρης (vid)

Στα «Ευχοστολίδια» ο Άρης (vid)

bet365

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε σήμερα (16/12) ο Άρης, καθώς αρκετοί παίκτες της ομάδας έδωσαν το παρών στο «Mediterranean Cosmos» και στήριξαν τα «Ευχοστολίδια»

Πιο συγκεκριμένα, οι Σπύρος Μούρτος, Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Σίμτσακ, Θοδωρής Ζάρας, Μιχάλης Πελεκάνος, Τζέικ Κοέν και Ντομινίκ Γουότερς συνοδευόμενοι από τον μάνατζερ της ομάδας, Βασίλη Βουρτζούμη, βρέθηκαν στο «Mediterranean Cosmos» και στήριξαν εμπράκτως το κοινωνικό πρόγραμμα «Ευχοστολίδια», που πραγματοποιείται με την συνεργασία του ΕΣΑΚΕ και της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΚΑΕ:

«Πρόκειται για ευχές 3.000 παιδιών της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» τις οποίες έχουν αποτυπώσει μέσα από τις ζωγραφιές τους. Όποιος συμμετέχει στην όλη διαδικασία επιλέγει μια ζωγραφιά και έχει περιθώριο μέχρι τις 5 Ιανουαρίου να παραδώσει το δώρο που έχει ευχηθεί να λάβει το συγκεκριμένο παιδάκι. Οι παίκτες μας, ωστόσο, δεν ήθελαν να περιμένουν… Έσπευσαν άμεσα για τις σχετικές αγορές και παρέδωσαν τα δώρα στους υπεύθυνους του προγράμματος συνοδευόμενα από ιδιόχειρες κάρτες με τις καλύτερες ευχές!

Την αντιπροσωπεία της ομάδας μας υποδέχθηκε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής (Basket League ΣΚΡΑΤΣ), κ.Γιώργος Χαλβατζάκης.
«Είναι χαρά μας να συμμετέχουμε σε τέτοιες όμορφες πρωτοβουλίες», δήλωσε ο αρχηγός του ΑΡΗ, Σπύρος Μούρτος. «Θέλουμε με όποιο τρόπο μπορούμε να βοηθάμε, ειδικά όταν πρόκειται για μικρά παιδιά, όχι μόνο τις μέρες των Χριστουγέννων αλλά καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου».
Από την πλευρά του ο Jake Cohen, τόνισε: «Ο ΑΡΗΣ έχει μπει εδώ και καιρό στο Χριστουγεννιάτικο πνεύμα. Χαιρόμαστε να είμαστε κοντά στα παιδιά. Τους προσφέρουμε λίγη χαρά και μέσα από αυτή την διαδικασία χαιρόμαστε και εμείς οι ίδιοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα