Μοίρασε χαρά & χαμόγελα ο Αρκαδικός

Gazzetta team
Μοίρασε χαρά & χαμόγελα ο Αρκαδικός

bet365

Αντιπροσωπεία της ομάδας του Αρκαδικού επισκέφτηκε το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Μαντινείας και μοίρασε χαρά, αγάπη κι ενθουσιασμό στους μικρούς της φίλους.

«Ο προπονητής, Γιάννης Καστρίτης, ο συνεργάτης του Δημήτρης Μητρόπουλος και οι αθλητές μας Χριστόφορος Στεφανίδης, Βασίλης Καββαδάς, Μάτι Νούτινεν, Γιάννης Καραμαλέγκος και Γιώργος Κωνσταντίνου και συνομίλησαν με τα παιδιά, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και μοίρασαν δώρα και αυτόγραφα.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να χαμογελάσουν, να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ με τα ινδάλματά τους και να αποδράσουν από την ρουτίνα καθημερινότητας βιώνοντας στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης.

Την αποστολή του Αρκαδικού υποδέχτηκαν η διευθύντρια και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου τονίζοντας τη σημαντικότητα τέτοιων πρωτοβουλιών, ευχαριστώντας παράλληλα για την επίσκεψη και την ανάσα ελπίδας και που προσέφεραν οι προπονητές και οι παίχτες στα παιδιά», αναφέρει το arcadikosbc.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα