Ο Αντετοκούνμπο και άλλοι δύο θα «κλέψουν» την παράσταση (vid)

Ο Αντετοκούνμπο και άλλοι δύο θα «κλέψουν» την παράσταση (vid)

Ο Αντετοκούνμπο και άλλοι δύο θα «κλέψουν» την παράσταση (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην τρίτη του σεζόν στο ΝΒΑ και όπως όλα δείχνουν θα είναι η καλύτερη τής μέχρι τώρα καριέρας του.

Ο Έλληνας φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς συναρπάζει με τα όσα κάνει φέτος στο παρκέ. Έχει βάλει την πρώτη του 30άρα στο ΝΒΑ σε παιχνίδι ενάντια στον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ενώ πρόσφατα πέτυχε τριπλ νταμπλ στη νίκη των Μπακς επί των Γουόριορς που σηματοδώτησε το τέλος του 24-0 σερί των πρωταθλητών.

Σε ανάλυσή της, η ιστοσελίδα «thescore» συμπεριλαμβάνει τον Αντετοκούνμπο ανάμεσα στους 3 παίκτες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν για τα καλά στο ΝΒΑ τα επόμενα χρόνια.

Στο κομμάτι εκθειάζεται η ικανότητα του Γιάννη με τη μπάλα στα χέρια, η αθλητικότητα του, αλλά και το γεγονός πως έχει βελτιώσει το σουτ του από μέση και μακρινή απόσταση, στοιχεία τα οποία τον κάνουν ασυναγώνιστο. Εκτός αυτού, ο Αντετοκούνμπο έχει βελτιώσει ακόμη περισσότερο την άμυνά του στη μπάλα, κάτι που τον καθιστά απαραίτητο σε οποιαδήποτε ομάδα και «εφιάλτη» για κάθε επιτιθέμενο. Φέτος μετρά μέχρι στιγμής 15,7 πόντους, 6,7 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ κατά μέσο όρο ανά αγώνα.

Στην ίδια κατηγορία με τον Αντετοκούνμπο συμπεριλαμβάνονται και οι Κρίσταπς Πορζίνγκις και Σι Τζέι ΜακΚόλουμ. Ο Λετονός φόργουορντ ύψους 2,20μ. είναι απίστευτα ταλαντούχος και έχει διαψεύσει τους φίλους των Νικς που δεν τον πίστεψαν όταν επιλέχθηκε στο ντραφτ τον περασμένο Ιούνιο. Τα νούμερά του είναι εκπληκτικά και ως αποτέλεσμα, ο Πορζίνγκις έχει γίνει απαραίτητος στην ομάδα του και είναι αναμφίβολα ένας από τους κορυφαίους rookie του πρωταθλήματος. Στη πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα μετρά 13,6 πόντους και 6,7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο ΜακΚόλουμ από την πλευρά του δεν είναι ρούκι, καθώς έγινε ντραφτ από τους Μπλέιζερς στο νούμερο 10 το 2013. Τη πρώτη του χρονιά στο ΝΒΑ έπαιξε ελάχιστα λόγω τραυματισμού, ενώ πέρσι ερχόταν από τον πάγκο. Φέτος, λόγω των πολλών αλλαγών στους Μπλέιζερς, ο ΜακΚόλουμ ξεκινά βασικός στο «2» και μαζί με τον Ντάμιαν Λίλαρντ συνθέτουν ένα από τα καλύτερα περιφερειακά δίδυμα στο πρωτάθλημα. Ο ΜακΚόλουμ «αγγίζει» τους 20 πόντους, έχοντας 19,7, 3,3 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ.

 

NBA Τελευταία Νέα