Ντούβνιακ: «Η πιο... μεγάλη βδομάδα»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ντούβνιακ: «Η πιο... μεγάλη βδομάδα»

bet365

Ο Ούρος Ντούβνιακ έχει στο μυαλό του τα τρία παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ σε έξι μέρες κι αρχικά γράφει τις σκέψεις του για τον Παναθηναϊκό (14/12, 17:30).

Παναθηναϊκό (14/12, 17:30), Λιέτουβος Ρίτας (16/12, 19:00) και Λαύριο (19/12, 17:00) έχει το μενού για τον ΠΑΟΚ κι ο Ούρος Ντούβνιακ γράφει τις σκέψεις του στο blog του στο esake.gr:

«Και τώρα το παιχνίδι που είχε αναβληθεί. Ο λόγος που οι υπόλοιπες ομάδες έχουν δύο εβδομάδες ξεκούρασης και μπορεί ο καθένας να πάει σπίτι του. Υπάρχει Θεός για τους άλλους, υποθέτω. Είναι η αρχή της πιο μεγάλης εβδομάδας, γιατί θα παίξουμε τρία παιχνίδια σε αυτή την εβδομάδα. Τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες.

Για την ώρα το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, με έναν από τους καλύτερους προπονητές. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στο ρόστερ τους. Είναι το φαβορί σε αυτό το παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά θα πάμε για να κάνουμε την προσπάθειά μας για τη νίκη. Δείξαμε άλλωστε σε αρκετά παιχνίδια ότι μπορούμε. Μπορεί να συμβεί όμως, μόνο εάν έχουμε συγκέντρωση για 40 λεπτά, παίζοντας σκληρά στην άμυνα και έξυπνα στην επίθεση.

Φυσικά και είναι μία ευκαιρία να δω μερικούς φίλους μου, όπως ο Raduljica, o Jankovic και ο Σκορδίλης (ο μεγαλύτερος θαυμαστής του blog μου).

Προσπαθώ από οτιδήποτε να παίρνω το καλύτερο κι από αυτή την κατάσταση, νομίζω ότι είναι το γεγονός πως αυτές οι επτά μέρες θα περάσουν γρήγορα. Που σημαίνει ότι θα είμαστε ακόμη πιο κοντά στο επόμενο καλοκαίρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα