Τζόρτζεβιτς: «Δενόμαστε κάθε μέρα και καλύτερα» (vid)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Τζόρτζεβιτς: «Δενόμαστε κάθε μέρα και καλύτερα» (vid)
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι ικανότερος για περισσότερα πράγματα από μία πρόκριση στο TOP 16 και πως θα μπορούσαν να είχαν περάσει νωρίτερα.

O τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε αρχικά: «Από την αρχή μέχρι το τέλος παίξαμε με σωστή προσέγγιση στην άμυνα που είναι το σήμα κατατεθέν μας φέτος. Πήραμε την πρόκριση. Περάσαμε λίγο αργότερα από ό,τι είχαμε προγραμματίσει. Οι Πολωνοί ήρθαν χωρίς τα δύο τεσσάρια τους, αμυντικά είχαν πρόβλημα, οι ψηλοί μας έκαναν σπουδαία δουλειά. Όταν κερδίζεις με 30 πόντους στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στο Κάουνας, αλλά το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα την Δευτέρα και θα ήθελα ο κόσμος να έρθει να μας βοηθήσει.

Ο καθένας θέλει να αφήνει τη σφραγίδα του στην ομάδα του. Φυσικά υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω. Έχουμε καλή συμπεριφορά και συγκέντρωση αυτό είναι το λιγότερο. Έχουμε πίστη στην άμυνα και μας βοηθάει και στην επίθεση».

Σε ερώτηση για το αν ο Παναθηναϊκός είναι ικανός για περισσότερα πράγματα: «Αυτός είναι ο στόχος».

Για το που χρειάζεται βελτίωση η ομάδα: «Παντού. Σας κουράζω και γίνομαι βαρετός, πιέζουμε τους παίκτες πάρα πολύ στην προπόνηση και τα αποτελέσματα δείχνουν τι συμβαίνει. Καταλαβαινόμαστε καλύτερα και κάνουμε λιγότερα λάθη. Βλέπουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες μας. Δενόμαστε κάθε μέρα και καλύτερα και κρύβουμε τις αδυναμίες μας».