Μοιράζει... Χαμόγελα ο Παναθηναϊκός (vid)

Μοιράζει... Χαμόγελα ο Παναθηναϊκός (vid)

Μοιράζει... Χαμόγελα ο Παναθηναϊκός (vid)

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από ένα χαρούμενο παιδί κι οι Χαραλαμπόπουλος, Μποχωρίδης και Γιάνκοβιτς καλούν τους φίλους του Παναθηναϊκού στο Paoshop της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το Σάββατο (12/12, 12:00) για να... χαρίσουν χαμόγελα!

Ο Παναθηναϊκός ετοίμασε ένα όμορφο βίντεο και καλεί τον κόσμο στο Paoshop της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να βοηθήσουν όλοι μαζί στην ενίσχυση του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»: «O Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο Λευτέρης Μποχωρίδης και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς στέλνουν το δικό τους μήνυμα και προσκαλούν τους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας στη μεγάλη εορταστική εκδήλωση που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12) στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Στην εκδήλωση θα είναι παρόντες παίκτες της ομάδας ενώ θα υπάρχουν happenings και πολλές όμορφες στιγμές για τα παιδιά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τα PAOSHOP, ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και ο μεγάλος χορηγός της ομάδας, Stoiximan.gr ανέλαβαν τη σχετική πρωτοβουλία που άρχισε στις 4/12 και θα διαρκέσει ως τις 31/12/2015. Για κάθε αγορά από τα PAOSHOP, στο διάστημα αυτό, ένα ποσοστό ενισχύει τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από την εικόνα ενός παιδιού που χαμογελά…

Δείτε το σχετικό βίντεο και δίνουμε ραντεβού στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (12/12) στο PAOSHOP της Λεωφόρου Αλεξάνδρας».

Το Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου, μοιράζουμε χαμόγελα στο PAO SHOP

Best of internet