«Χαμός» με την απουσία του Πάβλοβιτς απο το 2k16 (pics)

Φάνης Παναγιώτου
«Χαμός» με την απουσία του Πάβλοβιτς απο το 2k16 (pics)

bet365

Το NBA 2k16 έχει πλέον και την πρώτη ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς που έφτασε στους Τελικούς, ωστόσο από το ρόστερ της χρονιάς 2006-07 λείπει ένα σημαντικό κομμάτι. Ο Σάσα Πάβλοβιτς!

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε να γίνονται λάθη. Αρκετές φορές το NBA 2k16 έχει κάνει λάθη στους παίκτες και κάθε φορά υπάρχουν διαμαρτυρίες. Όπως και τώρα.

Στο ρόστερ των Κλίβελαντ Καβαλίερς της σεζόν 2006-07 δεν υπάρχει το όνομα του Σάσα Πάβλοβιτς του Παναθηναϊκού. Ήταν η πρώτη ομάδα των Καβαλίερς που έφτασε στους Τελικούς (σ.σ. ηττήθηκε εύκολα με 4-0 απο τους Σαν Αντόνιο Σπερς) κι οι φίλοι του Κλίβελαντ αντέδρασαν, αφού μιλάμε για έναν από τους παίκτες "κλειδιά"!

Στο gazzetta.gr είχατε διαβάσει για τον Πάβλοβιτς και την προσφορά του στην ομάδα του ΛεΜπρον Τζέιμς. Ναι, η παρουσία του νυν φόργουορντ του Παναθηναϊκού ήταν καθοριστική. Αρκεί να αναφέρουμε πως ξεκίνησε βασικός και στα 20 ματς των playoffs, με μέσο όρο 9.2 πόντους, 2.6 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 30.8 λεπτά!

Το NBA 2k16 πρέπει να διορθώσει το συγκεκριμένο λάθος, καθώς ο Πάβλοβιτς ήταν εκ των βασικών παικτών των Καβαλίερς κι οι φίλοι της ομάδας τον... ζητούν!

 

NBA Τελευταία Νέα