Τζόρτζεβιτς: «Είμαστε καλύτερα από ποτέ φέτος» (vid)

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Είμαστε καλύτερα από ποτέ φέτος» (vid)
Ο Παναθηναϊκός περιμένει τη Ζιελόνα Γκόρα (11/12, 21:45/ΕΡΤ) στο ΟΑΚΑ κι ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τους παίκτες του μαζί με τον κόσμο της ομάδος να κάνουν το καθήκον τους, όπως τον τελευταίο καιρό.

O 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στους εκπροσώπους των Μέσων στο ΟΑΚΑ για...

...την αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής του γ' ομίλου της Ευρωλίγκας: «Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο, ό,τι έχουμε, την ενέργειά μας. Να βγούμε έξω για να νικήσουμε και να 'χουμε στο μυαλό μας την ήττα στον πρώτο γύρο. Χάσαμε μ' έναν συγκεκριμένο τρόπο κι αφορά το πως θα προσεγγίσουμε την αναμέτρηση αύριο (11/12)».

...τις απαιτήσεις της νίκης: «Δεν θα είναι εύκολη αναμέτρηση, την οποία θα το πάρουμε απ' τα πρώτα λεπτά. Δεν πρέπει στα πρώτα λεπτά να παρασυρθούμε και να βγούμε εκτός συστήματος, αν δεν έχουμε πάρει διαφορά 5-10 πόντων. Πρέπει να πάμε από λεπτό σε λεπτό, από μπάλα σε μπάλα, από κατοχή σε κατοχή. Πρέπει να προσέξουμε κάθε κατοχή και να παίξουμε μυαλωμένα και με πάθος».

...τον κόσμο της ομάδος και πώς τον θέλει: «Πρέπει να 'ναι υπομονετικός ο κόσμος. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξή τους, οι παίκτες πρέπει να το νιώσουν, όπως κι εμείς. Δεν ξέρουμε αν η αναμέτρηση θα 'ναι όπως με τη Ζαλγκίρις, μακάρι να 'ναι. Αλλά δεν το νομίζω, αφού η Ζιελόνα Γκόρα παίζει πολύ πιο σκληρά».

...την πολωνική ομάδα: «Έπαιξαν πολύ καλά με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, όχι επειδή εκείνοι έπαιξαν άσχημα, αλλά γιατί αυτοί ήταν εξαιρετικοί. Είναι πολύ σοβαρός και δύσκολος αντίπαλος».

...την κατάσταση του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό: «Είμαστε καλύτερα από ποτέ φέτος. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες εκμεταλλευτήκαμε ότι μένουμε στο ΟΑΚΑ. Βάζουμε πιο πολλούς στην προπόνηση, όλοι προσπαθούν περισσότερο κι αυτό μας δίνει αποτελέσματα. Έχουμε ακόμη περισσότερη βενζίνη στο σώμα μας τώρα, έχουμε έναν επιπλέον παίκτη (Παππάς) κι αυτή τη στιγμή δεν είναι στο καλύτερο σημείο του, κάτι που είναι φυσιολογικό, αλλά μας δίνει ενέργεια, έξτρα λεπτά συμμετοχής που το χρειαζόμαστε και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Εκμεταλλευόμαστε ότι είμαστε στην Αθήνα πιο πολύ αυτό το διάστημα».