Θα μας πληρώσει ο Πρίντεζης;

Gazzetta team
Θα μας πληρώσει ο Πρίντεζης;
Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Λιμόζ κι ο Γιώργος Πρίντεζης καλείται να... βγει μπροστά λόγω των απουσιών που υπάρχουν!

Η ομάδα του Πειραιά έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση της Euroleague, ωστόσο υπάρχει το κίνητρο της πρώτης θέσης. Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί κι η νίκη του επί της Λιμόζ με περισσότερους από 13 πόντους πληρώνει 3.00 στη sportingbet.gr! Βέβαια, η γαλλική ομάδα έχει την παράδοση υπέρ της κι όποιος πιστεύει στον άσο, μπορεί να τον ποντάρει στο πολύ υψηλό 4.20!

Βέβαια, οι επιλογές δεν τελειώνουν εκεί. Θα βάλει ο Πρίντεζης περισσότερους από 13 πόντους; Κάνε παιχνίδι σε απόδοση 1.85!

Το τζάμπολ της ημέρας γίνεται στην Τουρκία, εκεί όπου η Καρσίγιακα υποδέχεται τη Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα. Πόσους πόντους θα βάλει ο Ντιλέινι και πόσους ο Κλαβέρ; Η sportingbet.gr σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις από πληθώρα ειδικών στοιχημάτων! Το ίδιο και την αναμέτρηση της Εφές με τη Λαμποράλ Κούτσα. Ο άσος για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς πληρώνει 1.87 με περισσότερους από 4 πόντους, ωστόσο για κάποιον που ψάχνει κάτι... διαφορετικό, η sportingbet.gr δίνει τη δυνατότητα να ποντάρεις στους πόντους του Γιάννη Μπουρούση, του Τζον Ντίμπλερ κι αρκετών ακόμα!

Όσο για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ; Η ιστορική ομάδα κινδυνεύει άμεσα με αποκλεισμό. Χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπάμπεργκ του Νίκου Ζήση κι ο άσος με περισσότερους από 4 πόντους πληρώνει 1.925.

Επόμενη στάση στην Ιταλία. Εκεί η Σάσαρι υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα και τα ειδικά στοιχήματα είναι πολλά. Πόσους πόντους θα βάλει ο Κουζμίνσκας, πόσους ο Χέντριξ και πόσους ο Αλεξάντερ; Κάνε παιχνίδι σε πολύ καλές αποδόσεις! Τέλος, η Μπαρτσελόνα θ' αντιμετωπίσει στη Βαρκελώνη τη Ζαλγκίρις, με το over 11.5 του Τόμιτς να πληρώνει 1.85, όπως και το over 10.5 του Ντόελμαν.