Kαλάθια πολλών... αστέρων στο Περιστέρι! (pic)

Gazzetta team
Kαλάθια πολλών... αστέρων στο Περιστέρι! (pic)

bet365

Καλάθια πολλών... αστέρων αναμένεται να μπουν την Κυριακή (13/12) στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» του Περιστερίου για καλό σκοπό!

Με στόχο την ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» αστέρια του καλλιτεχνικού χώρου και δημοσιογράφοι ενώνουν τις δυνάμεις του!

Ο 4ος φιλανθρωπικός αγώνας που διοργανώνουν οι Παλαίμαχοι Άρη Σύρου και οι δημοσιογράφοι του νησιού (Κυριακή 13/12, ώρα 18:00) έτυχε θεαματικής ανταπόκρισης, καθώς δεκάδες είναι οι καλλιτέχνες/δημοσιογράφοι που θα δώσουν το παρών!

Ο χώρος του τραγουδιού έχει την τιμητική του!

Χρήστος Μενιδιάτης, Θάνος Πετρέλης, Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Βουρλιώτης, Πάνος Καλίδης, Γιάννης Βαρδής, οι Kings, Bo, Βαλάντης, Γιώργος Λιανός, REC ,Κυριάκος Κυανός, Στέφανος Δημοσθένους, Δημήτρης Καραδήμος, Στέλιος Λεγάκης , Βασίλης Δήμας, Γιάννης Αλεξόπουλος και Κωνσταντίνος Νάζης θα είναι εκεί!

Μαζί τους ο Δημήτρης Ουγγαρέζος (παρουσιαστής), ο Βαγγέλης Περρής (Δημοσιοράφος), ο Κώστας Φραγκολιάς (μοντέλο-παρουσιαστής), ο Παναγιώτης Πετράκης (ηθοποιός), ο Βαλεντίνο (ραδιοφωνικός παραγωγός-dj μαζί με τη Σάσα Μπάστα, ο Γιώργος Μανίκας (μοντέλο), ο Θανάσης Ασπρούλιας (αθλητικός δημοσιογράφος) και Θανάσης Τσεκούρας(dj)!

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο «Α. Παπανδρέου» του Περιστερίου θα μπουν καλάθια... ανθρωπιάς για το «Χαμόγελο του Παιδιού»!

Η είσοδος είναι 5 ευρώ

 

Τελευταία Νέα