Μέξας: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ - ΠΑΟΚ 69-68

Μέξας: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

 Μέξας: «Είμαστε σε καλό δρόμο»

Ο Κώστας Μέξας θεωρεί πως μπορεί να τους βοήθησε η τύχη, αλλά οι παίκτες του πάλεψαν για 40 λεπτά απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα ανέφερε: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη ομάδα. Με έναν προπονητή που έχω τεράστια εκτίμηση στη δουλειά του και την λειτουργία του στο μπάσκετ. Έπρεπε να είμαστε 40λεπτά συγκεντρωμένοι, αποφασιστικοί και με πολλή ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε στην πληρότητα και την ποιότητα του ΠΑΟΚ και να μην τους αφήσουμε να κάνουν τα πράγματα που θέλουν στο γήπεδο. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε πολύ υψηλό βαθμό. Είχαμε δύο κενά διαστήματα που ήταν πολύ μεγάλα, τα οποία θα πρέπει να κοιτάξουμε εμείς οι προπονητές. Μας βοήθησε και η τύχη βεβαίως, ο ΠΑΟΚ έχασε ένα τρίποντο, εμείς βάλαμε ένα φόλοου με γκαρντ.

Τα παιδιά πάλεψαν για 40 λεπτά με τα λάθη τους και με τα σωστά τους. Να γίνουμε ομάδα πρώτα από όλα, να είναι καλοί συμπαίκτες και μετά τα υπόλοιπα. Είμαστε σε καλό δρόμο, σίγουρα τα δύο παιδιά που ήρθαν κάνουν περισσότερα από αυτά που θέλαμε. Περιμένουμε να ενσωματωθούν περισσότερο για να έχουμε και καλύτερες συνεργασίες. Να συνεχίσουμε, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Έχουμε μία διακοπή δύο εβδομάδων να ξεκουραστούν τα παιδιά και να δούμε τα παιχνίδια με Λαύριο και Άρη για να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ και στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη που έχει πολύ σημαντικό παιχνίδι την Τετάρτη»

Ο Νίκος Αργυρόπουλος από την πλευρά του: «Είναι μία τεράστια νίκη για την ομάδα μας, η οποία ήρθε με πολύ καλή εμφάνιση. Αξίζαμε τη νίκη και απλά πληρώσαμε τα δύο νεκρά διαστήματα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή του δευτέρου που δεχθήκαμε ένα 18-0. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, δεν τα παρατήσαμε, πιστέψαμε στη νίκη και μπορέσαμε στο τέλος με την προσωπικότητα και το ταλέντο των παικτών να κάνουμε την ανατροπή και να πάρουμε τη νίκη.

Ξέραμε ότι θα συναντούσαμε πολύ καλή ομάδα, καλοδουλεμένη, προερχόμενη από σημαντική νίκη στην Τουρκία με πολύ καλούς παίκτες.

Δουλεύουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο στην προπόνηση και ήμασταν προετοιμασμένοι για οτιδήποτε θα συνέβαινε στον αγώνα. Έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Το σίγουρο είναι ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ. Αφιερώνω αυτή τη νίκη σε συμπαίκτες και προπονητές και στον κόσμο μας που βρέθηκε κοντά μας, αν και τον έχουμε πικράνει. Και στους δύο τραυματίες μας Αθανασούλα και Νιφόρα που μας λείπουν. Η ομάδα έχει αλλάξει με την παρουσία του κ.Μέξα. Φαίνεται ξεκάθαρα με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Αρκαδικό. Κι αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί θα είχαμε κάνει και άλλη μεγαλειώδη νίκη».

Best of internet