Κολοσσός Ρόδου - Κόροιβος 94-73

Κολοσσός Ρόδου - Κόροιβος 94-73

bet365

Την πρώτη του νίκη μετά από τρία σερί αρνητικά αποτελέσματα πανηγύρισε ο Κολοσσός που διέλυσε τον Κόροιβο με 94-73.

Η ομάδα της Ρόδου ήταν εξαιρετική σε όλους τους τομείς και κυρίως εξωπραγματικά εύστοχη και έτσι δε δυσκολεύθηκε καθόλου να φτάσει στην πολύ εμφατική νίκη.

Ο Κόροιβος από την πλευρά του ηττήθηκε για 4η φορά στο φετινό πρωτάθλημα, ωστόσο δεν είναι η ήττα αυτό που θα προβληματίσει την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, αλλά η εικόνα.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Οτιδήποτε επιχειρούσαν οι παίκτες του Κολοσσού κατέληγε στο καλάθι του Κοροίβου. Το παιχνίδι τελείωσε με τον Κολοσσό να έχει 71% στα δίποντα (23-32), ενώ υπήρξε σημείο στο ματς που είχε 15/16 και 20/22.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Την διαφορά για τον Κολοσσό την έκανε ο Ρέλεφορντ που τελείωσε το ματς με 17 πόντους, 4 ριμπάουντ και 8 ασίστ σε 31 λεπτά

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Τρότερ από πλευράς Κοροίβου. Σε 30 λεπτά είχε 8 πόντους με 2/8 προσπάθειες (2/5 τρίποντα) και 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ και 3 φάουλ.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Η δαιμονισμένη ευστοχία των παικτών του Κολοσσού από κάθε σημείο του παρκέ ήταν αυτή που έκανε τα πάντα πιο εύκολα για τους γηπεδούχους και έκρινε την αναμέτρηση.

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Ο Κολοσσός κρατάει την εμφατική επιστροφή στις νίκες και τα ποσοστά του εντός πεδιάς, ενώ ο Κόροιβος κρατά τη διάθεση να κυνηγήσει το επιθετικό ριμπάουντ (14)

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι ξεχνάνε το κακό ποσοστό στις βολές (11/20, 55%), ενώ ο Κόροιβος τα άσχημα ποσοστά στα σουτ εντός πεδιάς (14/40, 35%)

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα