Diamantidis: Μés que un jugador! (vids)

Γιάννης Ράμμας
Diamantidis: Μés que un jugador! (vids)
Career-high και διψήφιο μέσο όρο απέναντι στη Μπαρτσελόνα κι άλλους 20 πόντους χθες. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένας και σαν αυτόν άλλος κανένας! Το gazzetta.gr γράφει.

Το ΟΑΚΑ ήταν σχεδόν κατάμεστο, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα βελτίωσε τη season-high επίδοσή του, ο Νικ Καλάθης πλησίασε στο triple-double, ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Μπαρτσελόνα μετά από 9 συνεχόμενες ήττες και γύρω -γιατί ποτέ πάνω απ' το σύνολο- απ' όλα αυτά ο Δημήτρης Διαμαντίδης!

Ο 35χρονος αρχηγός της ομάδος ανέλαβε δράση στις κρίσιμες στιγμές και το γεγονός πως αυτή είναι η τελευταία χρονιά του στο παρκέ έκανε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού, τους προσωπικούς θαυμαστές τους κι όλους όσοι αγαπούν το άθλημα να τον... νοσταλγούν από τώρα!

Και τις άσπρες τρίχες στο κεφάλι του να... ντρέπονται!

Ίσως να μην ήταν τυχαίο πως πρόλαβε να κάνει τα πάντα σε μόλις 18:34, όχι γιατί είναι αυτός που είναι, δηλαδή ο πρώτος σε ασίστ & κλεψίματα στα χρονικά της διοργάνωσης, αλλά γιατί τα έκανε με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα, απέναντι στην οποία έχει σημειώσει την career-high επίδοσή του σε πόντους (26π. @ 83-82 στις 22/3/11) σε μία απ' τς 25 (9-16) αναμετρήσεις των δύο ομάδων με τον ίδιο παρόντα.

Δείτε τα πεπραγμένα του τρις Πρωταθλητή Ευρώπης (2007, 2009 & 2011) και «ΜVP της Χρονιάς» το 2011 σε μία προς μία:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.