Μία αγωνιστική στον Παπαθεοδώρου

ΚΗΦΙΣΙΑ (4-4) - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (2-6) 79-82

Μία αγωνιστική στον Παπαθεοδώρου

Μία αγωνιστική στον Παπαθεοδώρου

O Ηλίας Παπαθεοδώρου τιμωρήθηκε με ποινή μίας αγωνιστικής από τον Αθλητικό Δικαστή για τη συμπεριφορά του στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Μετά την τιμωρία των Καρακατσούνη, Δεσλή και Πουρσανίδη που σφύριξαν στην αναμέτρηση της Κηφισιάς με τον Απόλλωνα ήρθε η τιμωρία του Ηλία Παπαθεοδώρου, μία μέρα πριν από την αναμέτρηση με τον Άρη (5/12, 17:00).

Ο τεχνικός της Κηφισιάς είχε αποβληθεί με δύο τεχνικές ποινές και τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή με πρόστιμο 2.750 ευρώ και ποινή μίας αγωνιστικής, ενώ πρόστιμο επιβλήθηκε και στην ομάδα όπως και αυστηρή έγγραφη επίπληξη.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«74/4-12-2015
Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ
1) Επιβάλλεται στην Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ: 
α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας (απρεπής συμπεριφορά κατά διαιτητή), πρόστιμο 1.300,00€ και 
β) για ενέργειες του προπονητή της κ. Η. Παπαθεοδώρου που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος του α΄ διαιτητή), αυστηρή έγγραφη επίπληξη και πρόστιμο 2.000,00€, παραπτώματα που αναφέρονται στη με αρ. πρωτ. 154/1-12-2015 κλήση μας, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ της 28-11-2015. 
2) Επιβάλλεται στον κ. Ηλ. Παπαθεοδώρου Προπονητή της Α.Ε.Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΑΕ για ενέργειες που δυσφημούν το άθλημα της καλαθοσφαίρισης (ύβρεις σε βάρος του α΄ διαιτητή), αφαίρεση του δικαιώματος παρουσίας στον  πάγκο της ομάδας του κατά τη διάρκεια των επίσημων αγώνων της και άσκησης των καθηκόντων του (διεύθυνση ομάδας, αλλαγές αθλητών κ.λπ.) - (αποκλεισμού) για μία (1) αγωνιστική και πρόστιμο 2.750,00€, για τον ως άνω αγώνα.».

Best of internet