Πρίφτης: «Επικίνδυνος αντίπαλος η Κηφισιά»

Φάνης Παναγιώτου
Πρίφτης: «Επικίνδυνος αντίπαλος η Κηφισιά»

bet365

Ο Άρης πήρε σπουδαία νίκη επί της Ούνικς Καζάν και συνεχίζει εντός έδρας τις υποχρεώσεις του στη Basket League. Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το ματς με την Κηφισιά (05/12, 17:00), την οποία χαρακτήρισε επικίνδυνο αντίπαλο.

«Αντιμετωπίζουμε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, ο οποίος εμφανίζεται ιδιαίτερα αποτελεσματικός εκτός έδρας, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Η Κηφισιά έχει ποιότητα στο ρόστερ της, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά με την προσθήκη του Lowery. Πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα και να δείξουμε σεβασμό στον αντίπαλο», ήταν τα πρώτα λόγια του head coach του Άρη στο arisbc.gr.

Ο Δημήτρης Πρίφτης κατέληξε λέγοντας: «Η διαχείριση των καταστάσεων είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της ομάδας. Όπως διαχειριστήκαμε σωστά την ήττα από την Buducnost, έτσι πρέπει να κάνουμε και με τις δύο σημαντικές νίκες που πετύχαμε, απέναντι σε ΑΕΚ και Unics Kazan. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί στους τομείς της άμυνας και του ριμπάουντ και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, ώστε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα