Έτσι περνάει ο ΠΑΟΚ (pic)

Έτσι περνάει ο ΠΑΟΚ (pic)

Φάνης Παναγιώτου
Έτσι περνάει ο ΠΑΟΚ (pic)
Οι περισσότεροι τον είχαν ξεγραμμένο. Ο ΠΑΟΚ... απάντησε κι έμεινε ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση. Αλήθεια, πως γίνεται ο "Δικέφαλος" να περάσει στην επόμενη φάση του Eurocup;

Μόλις ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με τη Ζενίτ, οι περισσότεροι ξέγραψαν τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να τον έκαναν όλοι.

Σίγουρα, όμως, δεν το θεώρησαν ξεγραμμένους τους ευατούς τους οι πρωταγωνιστές. Πήγαν στην Τουρκία και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάτσερ πήραν ένα σπουδαίο διπλό!

Ο ΠΑΟΚ έριξε στο καναβάτσο τη Μπεσίκτας κι έμεινε ζωντανός στην υπόθεση πρόκριση στον επόμενο γύρο του Eurocup.

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, με τις πρώτες τέσσερις ομάδες να μοιράζονταιτα εισιτήρια για τη δεύτερη φάση.

Group E

Ζενίτ 7-1 (έχει προκριθεί)
Άβτοντορ 6-2 (έχει προκριθεί)
Μπεσίκτας 3-5
Σζόλνοκι 3-5
ΠΑΟΚ 3-5
Λιέτουβος Ρίτας 2-6

Η κατάσταση -με εξαίρεση τις δύο ομάδες από τη Ρωσία- είναι ρευστή. Φαίνεται ξεκάθαρα στη βαθμολογία. Κι απομένουν ακόμα δύο αγωνιστικές.

9η αγωνιστική
Ζενίτ - Λιέτουβος Ρίτας
ΠΑΟΚ - Άβτοντορ
Σζόλνοκι - Μπεσίκτας

Στην... 9η στροφή ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο πως πρέπει να επικρατήσει της αδιάφορης Άβτοντορ, ενώ θέλει και νίκη της Ζενίτ επί της Λιέτουβος Ρίτας, προκειμένου οι Λιθουανοί να αποκλειστούν. Όσο για το άλλο ματς; Εκεί τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα, καθώς ο ΠΑΟΚ υστερεί και στις δύο ισοβαθμίες, όπως θα δείτε στη συνέχεια. Το σημαντικό, όμως, είναι να έρθει η νίκη επί της Άβτοντορ.

10η αγωνιστική
Άβτοντορ - Σζόλνοκι
Λιέτουβος Ρίτας - ΠΑΟΚ
Μπεσίκτας - Ζενίτ

Αν στη 9η αγωνιστική έχουμε νίκες της Ζενίτ και του ΠΑΟΚ, τότε ο "Δικέφαλος" με διπλό στην έδρα της αδιάφορης Λιέτουβος Ρίτας θα περάσει στην επόμενη φάση, αφού θα έχει από κάτω του τον ηττημένο της αναμέτρησης Σζόλνοκι-Μπεσίκτας, ακόμα κι αν αυτός επικρατήσει του αντιπάλου του στην τελευταία αγωνιστική. Αν, όμως, ο ΠΑΟΚ χάσει στη Λιθουανία, τότε θα θέλει... χάρη ή χάρες από την Άβτοντορ και τη Ζενίτ!

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ: