Το μήνυμα του Μέσι στον Κόμπι (pic+vid)

Νίκος Ρόλλας
Το μήνυμα του Μέσι στον Κόμπι (pic+vid)

bet365

Η είδηση της απόσυρσης του Κόμπι Μπράιαν από την ενεργό δράση, δεν άφησε ασυγκίνητο τον Λιονέλ Μέσι.

Η αθλητική είδηση των ημερών στις ΗΠΑ, δεν είναι άλλη από την ανακοίνωση της απόφασης του Κόμπι Μπράιαν, να εγκαταλείψει την ενεργό δράση στο τέλος της σεζόν.

Κάτι που δεν θα μπορούσε να αφήσει ασυγκίνητο τον Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο ο «Black Mamba» έχει συνεργαστεί σε αρκετά διαφημιστικά σποτ, με αποτέλεσμα να τους συνδέει μία δυνατή φιλία.

Ετσι, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Είναι στενάχωρο όταν ακούς πως ένας αθλητής αποσύρεται από την ενεργό δράση. Αλλά ο Κόμπι Μπράιαν θα είναι για πάντα στα βιβλία της ιστορίας, ως ένας από τους καλύτερους.

Αυτός ήταν που με «έσπρωξε» στο να ενδιαφερθώ για το μπάσκετ. Εύχομαι τα καλύτερα για το επόμενο στάδιο της ζωής σου Κόμπε».

Siempre es triste escuchar que un deportista se va a retirar. Pero Kobe Bryant quedará en la historia como uno de los má...

Posted by Leo Messi on Wednesday, December 2, 2015

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα