Σοκ με Κούπερ στην ΑΕΚ!

Σοκ με Κούπερ στην ΑΕΚ!

Gazzetta team
Σοκ με Κούπερ στην ΑΕΚ!

bet365

Η ΚΑΕ ΑΕΚ κάλεσε σε απολογία τον Ντι Τζέι Κούπερ ο οποίος φέρεται να έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ. Για σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα κάνει λόγο η Ένωση.

Σοκ στην ΑΕΚ. Ο Ντι Τζέι Κούπερ φέρεται να έχει βρεθεί θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ και η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι ο Αμερικανός γκαρντ κλήθηκε σε απολογία για σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων. Αν επιβεβαιωθεί ότι ο Κούπερ έχει πιαστεί ντοπέ τότε ο παίκτης θα αποτελέσει παρελθόν από την ΑΕΚ.

Ο 25χρονος άσος αποκτήθηκε πριν δέκα ημέρες περίπου από την Κράσνι αλλά όπως φαίνεται η παραμονή του στην Ένωση θα είναι βραχύβια.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Τώρα έσκασε νέο… φιάσκο με τον Κούπερ. Αρχικά οι δύο Αμερικάνοι πλέι μέικερ είχαν διπλή προπόνηση την Κυριακή, την ημέρα που η ΑΕΚ αναχωρούσε για την Μόσχα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο Κούπερ όσο και ο Αρμστεντ δεν πήγαν καν για προπόνηση, με τον πρώτο ελέω… νυχτοπερπατήματος μετά την ήττα από τον Αρη στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

H διοίκηση της ΑΕΚ ενημερώνει τους οπαδούς της ομάδας, ότι:

Η προσπάθεια, που καταβάλλεται ώστε να επιστρέψει η «Βασίλισσα» και στην κορυφή των εγχώριων και διεθνών πρωταθλημάτων θα είναι διαρκής. Η προσπάθειά της δεν πρόκειται να επηρεαστεί από πρόσκαιρες ατυχίες ή ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Δεν πρόκειται, ωστόσο - και το έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη - να κάνει εκπτώσεις στις αξίες και στα ιδανικά, που διέπουν διαχρονικά τον ιστορικό σύλλογο.

Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση ενημερώνει ότι αποφάσισε να καλέσει σε απολογία (για την Πέμπτη, 3/12, 15:00) τον Ντι Τζέι Κούπερ. Ο Αμερικανοβόσνιος αθλητής - μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα - υπέπεσε σε σωρεία σοβαρών πειθαρχικών παραπτωμάτων.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα